Αποκάλυψη του Clubman Vision GT6 από λάθος της ΜΙΝΙ [upd+νέες φωτογραφίες]

Αποκάλυψη του Clubman Vision GT6 από λάθος της ΜΙΝΙ [upd+νέες φωτογραφίες]

Χωρίς αμφιβολία, ανυπόμονη να μας παρουσιάσει το εικονικό πρωτότυπό της για το Gran Turismo, η MINI έβγαλε στον αέρα την πρώτη εικόνα του Clubman Vision Gran Turismo. Και στη συνέχεια, την απέσυρε…

To πρωτότυπο MINI θα «λανσαριστεί» τον Μάρτιο στο game Gran Tourismo 6 για το PlayStation 3 και θα είναι επίσημο… ή σχεδόν.

Το γραφείο επικοινωνίας όμως της αυστριακής MINI βιάστηκε να το βγάλει στον αέρα on line και στη συνέχεια να σπεύσει να το κατεβάσει. Δυστυχώς γι’ αυτούς όμως, υπάρχουν και τα «πιστόλια» του web. Έτσι, ακόμα και σε αυτή τη χάλια ανάλαυση έχουμε μια πρώτη άποψη.

Ένα καταδιωκτικό στέισον, πριν από το στάνταρ νέο Clubman;
Μαζί με την εικόνα, το νέο εικονικό πρωτότυπο της ΜΙΝΙ ακούει στο όνομα Clubman Vision Gran Turismo. Και αυτό είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρον, καθώς το όνομα «Clubman», περιγράφει ένα στέισον MINI να ξανακάνει την εμφάνισή του στο προσκήνιο. Ένα εικονικό πρωτότυπο που αναγγέλλει, λοιπόν, την άφιξη της προσεχούς γενιάς ενός Clubman για την γκάμα της βρετανικής εταιρείας; Πιθανότατα, ναι!

Τώρα, το Clubman Vision Gran Turismo, με μυώδες παρουσιαστικό, αντιπροσωπεύει ένα στέισον καταδιωκτικό για τις ανάγκες του game και προς τέρψιν των gamers. «Εμπνευσμένο από τις μυθικές νίκες της μάρκας στους αγώνες αυτοκινήτου, η ομάδα σχεδιασμού της MINI δημιούργησε για το Gran Turismo 6  ένα ρηξικέλευθο αγωνιστικό MINI», όπως λέει η εταιρεία.

Οσονούπω στο Gran Tourismo 6
Αυτό το ΜΙΝΙ Clubman Vision Gran Turismo θα είναι διαθέσιμο για upload ελεύθερα για το GT6, αποκλειστικά για το PS3, από τον Μάρτιο, μαζί με άλλα πρωτότυπα όπως τα Alpine Vision Gran Turismo, Mercedes, Toyota, Aston Martin, Nissan, BMW, Lexus, όπως επίσης Chevrolet-Chaparral κ.ά.  

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube