Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο Stig του Top Gear [video]

Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο Stig του Top Gear [video]

O πιο δημοφιλής ίσως οδηγός της μικρής οθόνης αποκαλύπτεται και μέσα από ένα νέο video

O πιο δημοφιλής αλλά και ο πλέον πολυσυζητημένος οδηγός της μικρής οθόνης, ο περίφημος Stig της εκπομπής του Top Gear αποκαλύπτει (και πάλι) το πρόσωπό του για όσους δεν τον ήξεραν.
 
Ο Ben Collins πέρα από το ότι είχε συνδέσει τη... μη εμφάνισή του με την πιο δημοφιλή παγκοσμίως εκπομπή αυτοκινήτου, έχει πάρει μέρος σαν οδηγός σε επικίνδυνες σκηνές σε ταινίες ντουμπλάροντας τους πρωταγωνιστές. Για όσους δεν το ξέρουν, ο «μυστηριώδης οδηγός» είχε γράψει και βιβλίο παλαιότερα για τη ζωή του ως Stig (o τίτλος του βιβλίου ήταν "The Man in the White Suit"). 
 
Οι ταινίες στις οποίες ο Ben Collins έχει πάρει μέρος είναι «Fast and Furious 6», «Batman: Ο Σκοτεινός Ιππότης»,  «Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος» αλλά και στην στην τελευταία ταινία του θρυλικού πράκτορα 007 «Spectre», που θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 12 Νοεμβρίου. 
 
Παράλληλα τώρα δημιούργησε και ένα δικό του DVD διάρκειας 70 λεπτών, στο σενάριο του οποόυ φαίνεται να αναζητά το καλύτερο αυτοκίνητο για διαφυγή ανάμεσα σε δεκάδες συμβατικά αυτοκίνητα αλλά και supercars.
 
Δείτε το τρέϊλερ του DVD με εντυπωσιακές σκηνές και τον Ben Collins σε δράση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube