Από μικρός στα... γκάζια

Από μικρός στα... γκάζια

Τώρα και καροτσάκι για τα μωρά με την υπογραφή της AMG!

Η Mercedes μπήκε στο χώρο των καροτσιών μωρού πριν από δύο χρόνια με την Hartan, αλλά πρόσφατα επέκτεινε τη γκάμα της με ένα νέο καρότσι με την υπογραφή της AMG. 

Tο παιδικό καροτσάκι Mercedes-AMG διαθέτει ζάντες υψηλής ποιότητας που ταιριάζουν και ένα κάλυμμα καθίσματος Microfaser Dinamica σε μαύρο ή γραφίτη.

Η άνεση του μικρού επιβάτη είναι εξασφαλισμένη χάρη στην πλάτη ανάκλισης πολλαπλών θέσεων, το πτυσσόμενο κουβούκλιο με προστατευτική θήκη και ζώνη εξαερισμού που εξασφαλίζει κυκλοφορία του αέρα ανεξάρτητα από τον καιρό. Εξοπλισμένο με σύστημα ασφαλείας που επιτρέπει την αλλαγή της θέσης του παιδιού, το κάθισμα είναι αναστρέψιμο. Επιπλέον, το καροτσάκι διαθέτει επίσης ειδική ανάρτηση, φρένο στάθμευσης και ρυθμιζόμενη σε ύψος χειρολαβή.

Δεν χρειάζεται αυτοκίνητο με μεγάλο πορτ μπαγκάζ για τη μεταφορά του καροτσιού Mercedes-AMG, καθώς έχει εξαιρετικά συμπαγείς διαστάσεις 69 cm X 58,cm X 31 cm όταν διπλώνεται, ώστε να χωράει στο χώρο αποσκευών ακόμη και των σπορ οχημάτων της εταιρείας.

Παρόλα αυτά η εταιρεία δεν έχει ακόμη ανακοινώσει πόσο τιμάται το... γρήγορο καροτσάκι, όμως είμαστε σίγουροι ότι δεν θα είναι και τόσο προσιτό. Η διαφορετικότητα κοστίζει!.. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube