Από Lada σε... λάμπα! [video]

Από Lada σε... λάμπα! [video]

Ακόμα ένα τρελό πρότζεκτ του Garage 54 βασισμένο στο αθάνατο Lada.

Οι Ρώσοι του Garage 54 φαίνεται πως δεν στερεύουν ποτέ από ιδέες για περίεργες μετατροπές σε αυτοκίνητα, ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με ένα παλιό καλό Lada.

Αυτή τη φορά, το πρότζεκτ είχε να κάνει με την τοποθέτηση 300 λαμπτήρων LED στο αμάξωμα του Lada. Όπως θα δείτε στο βίντεο, η διαδικασία ξεκίνησε με το να ανοιχτούν τρύπες στις πόρτες, την οροφή, το καπό και το κάλυμμα του χώρου αποσκευών. Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν 300 LED με τα καλώδιά τους να προεξέχουν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Ο παρουσιαστής κατάφερε να οδηγήσει το πιο φωτεινό Lada που έχει κατασκευαστεί ποτέ στους δρόμου γύρω από το εργαστήριο, φορώντας γυαλιά ηλίου. Η εικόνα από drone είναι αποκαλυπτική για τη φωτεινότητα του αυτοκινήτου που μοιάζει σαν άστρο που κινείται στο δρόμο. Ενδεικτικό είναι πως τα φώτα αλογόνου του Lada μοιάζουν σκοτεινά μπροστά στη λάμψη των 300 LED.

Επόμενος στόχος της ομάδας είναι να βυθίσει το Lada στο νερό για να τεστάρει το πόσο αδιάβροχα είναι τα φώτα που τοποθέτησαν επάνω του. Πραγματικά έχουμε περιέργεια για το τι άλλο θα σκεφτούν!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube