Απίστευτο τροχαίο στην Καλιφόρνια: Έσερνε τη μοτοσικλέτα στον αυτοκινητόδρομο [video]

Απίστευτο τροχαίο στην Καλιφόρνια: Έσερνε τη μοτοσικλέτα στον αυτοκινητόδρομο [video]

Από θαύμα σώθηκε με λιγοστούς μώλωπες ο αναβάτης της μοτοσικλέτας.

O Chain Arunritthirot ταξίδευε με την μοτοσικλέτα του, μια Honda CBR600RR, σε αυτοκινητόδρομο της Καλιφόρνια, όταν ξαφνικά κάτι τον χτύπησε με δύναμη από πίσω και τον πέταξε 200 μέτρα μακριά.

Ήταν ένα Honda Odyssey που οδηγούσε, όπως αποδείχθηκε αργότερα, ο 25χρονος George Valentin. Μέχρι εδώ τίποτα το περίεργο, ατυχήματα συμβαίνουν.

Το περίεργο αρχίζει από εδώ και πέρα, αφού η μοτοσικλέτα σφηνώθηκε στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου, αλλά ο οδηγός του εξακολουθούσε να κινείται σαν να μην συμβαίνει τίποτα και κυρίως αδιαφορώντας αν ο αναβάτης της μοτοσικλέτας είχε τραυματιστεί ή ακόμη χειρότερα, αν είχε σκοτωθεί.

Οι διπλανοί οδηγοί έβλεπαν με έκπληξη το Honda Odyssey να κινείται με αρκετά μεγάλη ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο και την μοτοσικλέτα να βγάζει σπίθες καθώς σέρνονταν στο οδόστρωμα, αλλά ο Valentin συνέχιζε ατάραχος την πορεία του.

Λίγο αργότερα και αφού είχε βγει από τον αυτοκινητόδρομο ο οδηγός του αυτοκινήτου κατάφερε να αποκολήσει τη μοτοσικλέτα και προσπάθησε να διαφύγει, αλλά τελικά τράκαρε σε ένα φράκτη και συνελήφθη.

Ο Chain Arunritthirot από την άλλη, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι γλύτωσε με μερικούς μώλωπες και ευχαρίστησε πρώτα την τύχη του και στη συνέχεια όλους όσοι τον βοήθησαν να απομακρυνθεί από τη μέση του αυτοκινητόδρομου και του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube