Απίστευτο: Προτίμησε το αυτοκίνητο από το παιδί της!

Απίστευτο: Προτίμησε το αυτοκίνητο από το παιδί της!

Κανείς δεν θέλει να πάθει ζημιά η τετράτροχη περιουσία του αλλά δεν γίνεται να μπαίνει πάνω από την ανθρώπινη ζωή.

Μία μητέρα (;) δεν άφηνε τους πυροσβέστες να απελευθερώσουν το γιο της για να μην σπάσουν το τζάμι της BMW.

Το συμβάν έλαβε χώρα στην πόλη Yiwu της Κίνας το περασμένο Σάββατο και πήρε μεγάλες διαστάσεις λόγω της ανεξήγητης συμπεριφοράς της γυναίκας.

Η κοινή λογική υπαγορεύει ότι δεν αφήνεις τον τρίχρονο γιο σου μόνο στο αυτοκίνητο ενώ πας για ψώνια. Ακόμα κι έτσι, αν γυρίσεις και ανακαλύψεις πως το παιδί κινδυνεύει λόγω της υψηλής θερμοκρασίας που έχει μετατρέψει την καμπίνα σε φούρνο, κάνεις τα πάντα για να το βγάλεις έξω.

Η συγκεκριμένη μητέρα (...) όχι μόνο δεν έκανε τα αυτονόητα, όχι μόνο αγνοούσε το πλήθος που μαζεύτηκε και την προέτρεπε να ελευθερώσει το παιδί αλλά στεκόταν απαθής περιμένοντας τον... κλειδαρά.

Μάλιστα, δεν άφηνε καν τους πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο να σπάσουν το τζάμι της BMW της ώστε να σώσουν τον γιο της που βρισκόταν σε κίνδυνο!

Τα social media πήραν φωτιά: «Μάλλον το αυτοκίνητο είναι το πραγματικό της παιδί», «Όχι μόνο το παράθυρο αλλά και την ίδια έπρεπε να χτυπήσουν με δύναμη» ήταν μερικά από τα (πιο ευγενικά) σχόλια.

Λογικά, η συνέχεια θα περιλαμβάνει αστυνομία, εισαγγελείς, ψυχιάτρους και κοινωνικούς λειτουργούς. Για το καλό του παιδιού.

[Πηγή: CCTVNews]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube