Απίστευτο! Αυτό θα πει κωλοφεράντζα! [video]

Απίστευτο! Αυτό θα πει κωλοφεράντζα! [video]

Αυτοκίνητο εκτός ελέγχου σπρώχνει με την όπισθεν αναβάτη, τσακίζοντάς τον πάνω σε άλλο, παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Το συμβάν συνέβη στη Βραζιλία, άγνωστο σε ποια πόλη και άγνωστο σε ποια φαβέλα.

Το αυτοκινητικό κομμάτι από μόνο του πρόκειται για μια τρελή και ανεκδιήγητη φάση, που δεν μπορείς να καταλάβεις αν ο οδηγός του VW Polo σεντάν επιταχύνει ή αν η κατηφόρα έχει τέτοια κλίση που δημιουργεί την εντύπωση ότι συμβαίνει το πρώτο. Ο δυστυχής μοτοσικλετιστής προσπαθεί μάταια να κρατηθεί όρθιος, καταλήγοντας τελικά περίπου σάντουιτς μεταξύ του Polo κι ενός παρκαρισμένου αυτοκινήτου

Την ίδια στιγμή, παρατηρήστε στις σκάλες το άλλο καλτ επεισόδιο που εξελίσσεται. Ένας αστυνομικός βρίσκεται στη διαδικασία σύλληψης ενός τύπου που είναι πεσμένος κάτω. Ο άνθρωπος είναι προφανώς είτε υπό την επήρεια κάποια ψυχότροπης ουσίας είτε προηγουμένως ο αστυνομικός το έχει χτυπήσει τόσο άσχημα και δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του. Κι ενώ παραδόξως για την κατάστασή του υπακούει στην εντολή να φέρει τα χέρια πίσω για να του περάσει ο αστυνομικός χειροπέδες, αυτός τον παρατάει σύξυλο και τρέχει στο αυτοκινητικό συμβάν. Ο συλληφθείς παραπαίει, ενώ τον προσπερνάει μια μαμά με ένα μωρό στην αγκαλιά και μια νεαρή με το εσώρουχο που τρέχουν στις σκάλες για το συμβάν, και συνεχίζοντας να έχει τα χέρια πίσω, τελικά (ξανά)σωριάζεται στα σκαλιά.

Το μόνο που λείπει, είναι ο Aki Kaurismäki να φωνάξει «cut» για να στήσουν τη σκηνή με τον από μηχανής θεό του φιλανδού σκηνοθέτη για να ανατάξει την κατάσταση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube