Απίστευτο: Άφησε την Jaguar του στον ήλιο και αυτή… έλιωσε! [video]

Απίστευτο: Άφησε την Jaguar του στον ήλιο και αυτή… έλιωσε! [video]

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο κ. Martin Lindsay, ευτυχής ιδιοκτήτης Jaguar, πάρκαρε το αυτοκίνητο του σε κεντρικό δρόμο και όταν πήγε να το πάρει, αυτό είχε... λιώσει!!

Υπεύθυνος της… δολιοφθοράς, όπως αποκαλύπτει ο βρετανός δημοσιογράφος James Watrson στον ιστότοπο Cityam, ήταν ο απέναντι ουρανοξύστης. 

Οπως ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, βρήκε το πλαϊνό μέρος της πανάκριβης Jaguar του παραμορφωμένο και σχεδόν "λιωμένο"και  παντού μύριζε καμένο πλαστικό.

Το σημείο που είχε παρκάρει ήταν ακριβώς απέναντι και κάτω από τον ουρανοξύστη Walkie Talkie.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο ουρανοξύστης λόγω σχήματος, τοποθεσίας και υλικών, παράγει ισχυρές αντανακλάσεις λειτουργώντας ως κάτοπτρο, που πραγματικά βγάζει μάτια και τυφλώνει τους περαστικούς. Έως τώρα έχουν διατυπωθεί ήδη αρκετά παράπονα, ενώ μετά την καταγγελία του κ. Martin Lindsay βρέθηκαν και άλλοι οι οποίοι ισχυρίζονται πως έχουν πάθει ζημιά τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό των οχημάτων τους, από την καταστροφική αντανάκλαση. Ιδιοκτήτες, ισχυρίζονται πως τα ταμπλό τους ξεθώριασαν μέσα σε λίγες ώρες, ενώ πλαστικά μέρη των οχημάτων, υπέστησαν αλλοιώσεις από την υψηλή θερμοκρασία.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο που υπογράφει το ρεπορτάζ, η κατασκευαστική εταιρία του κτιρίου έχει θορυβηθεί και ήδη έχει βάλει τους μηχανικούς της να εξετάσουν τι πάει στραβά.

Παράλληλα και σε συνεργασία με τις δημοτικές αρχές, ζητήθηκε η κατάργηση των τριών θέσεων πάρκινγκ που ήταν απέναντι από το κτίριο και στις οποίες είχαν σημειωθεί τα περιστατικά μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube