Απίστευτη βουτιά με μια Porsche Taycan [video]

Απίστευτη βουτιά με μια Porsche Taycan [video]

Αγνωστο τι έπαθε ο οδηγός της και κατέληξε να καταστρέψει την Taycan. 

Λογικά, o ιδιοκτήτης της ολοκαίνουργιας Porsche Taycan που πρωταγωνιστεί στο βίντεο πρέπει να είναι ένας από τους πιο άχρηστους οδηγούς. Εκτός αν ο άνθρωπος έπαθε κάτι ξαφνικό.

Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό το περίεργο ατύχημα που απέφερε υλικές ζημιές σε τρία αυτοκίνητα. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο οδηγός της Porsche έφτασε στο πάρκινγκ έξω από το σπίτι του, ακινητοποίησε το αυτοκίνητο και εκεί που όλα δείχνουν φυσιολογικά στα επόμενα δευτερόλεπτα πάτησε το γκάζι, χτύπησε ένα SUV και στον από κάτω δρόμο χτυπώντας μια σταθμευμένη BMW σειράς 1. 

Το τι ακριβώς συνέβη δεν έχει γίνει γνωστό. Ίσως να μην υπολόγισε τη δύναμη του ηλεκτροκινητήρα και την ακαριαία επιτάχυνση της Taycan, ίσως πάλι -όπως λένε κάποια άλλα δημοσιεύματα- να έπαθε κάποια καρδιακή προσβολή. 

Την τελευταία σίγουρα θα την πάθουν ο ιδιοκτήτης του SUV και του άλλου παρκαρισμένου αυτοκινήτου, αλλά και ο υπεύθυνος της ασφαλιστικής εταιρείας, όταν θα κληθεί να αποζημιώσει τους παθόντες. Το ευτύχημα πάντως είναι πως δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Δείτε το βίντεο και πείτε μας τη γνώμη σας. 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube