Aνάκληση Mercedes Vito

Aνάκληση Mercedes Vito

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία MERCEDES-BENZ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε. σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Mercedes-Benz μοντέλο Vito.
Η ανάκληση περιλαμβάνει 130 οχήματα, παραγωγής από Οκτώβριο 2007 έως Οκτώβριο 2010, στα οποία ενδέχεται να υπερθερμανθεί το ρελέ ανεμιστήρα συστήματος κλιματισμού υπό διάφορες συνθήκες λειτουργίας (π.χ. σε περίπτωση υψηλής εξωτερικής θερμοκρασίας, υψηλής θερμοκρασίας κινητήρα, συνεχή λειτουργία του συστήματος κλιματισμού). Κατ’ αυτόν τον τρόπο ενδέχεται να επιβαρυνθούν οι αγωγοί, οι συγκολλήσεις και τα εξαρτήματα στο εσωτερικό του ρελέ και να προκληθεί βραχυκύκλωμα και βλάβες από κάψιμο ή φωτιά. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με τα ανωτέρω θέματα.
Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να επισκεφθούν τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz, προκειμένου να γίνει έλεγχος του ρελέ ανεμιστήρα συστήματος κλιματισμού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης MERCEDES-BENZ στο τηλέφωνο 800 11 76000.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube