Άλλο ένα στέλεχος της Renault «μετακόμισε» στην PSA

Άλλο ένα στέλεχος της Renault «μετακόμισε» στην PSA

Ο Arnaud Deboeuf παίρνει τη θέση του διευθυντή βιομηχανικής στρατηγικής.

Ο Arnaud Deboeuf  ανώτερο στέλεχος της Συμμαχίας Renault-Nissan που ταλανίζεται από τα προβλήματα που προέκυψαν από το σκάνδαλο Ghosn, εγκατέλειψε τη θέση του και μετακόμισε στην αντίπαλο PSA και αναλαμβάνει διευθυντής βιομηχανικής στρατηγικής.

Ο Deboeuf ήταν στενός συνεργάτης του πρώην αρχηγού της Συμμαχίας, Carlos Ghosn και εργαζόταν στη Renault από το 1993. Ο Deboeuf δεν είναι το μόνο στέλεχος της Renault που μεταπήδησε στο αντίπαλο στρατόπεδο. Ο ίδιος ο πρόεδρος της PSΑ, ο Carlos Tavares έφυγε από τη Renault το 2013 για να ενταχθεί στις τάξεις της PSA.

O Deboeuf, σε ένα mail που έστειλε στους εργαζόμενους της Renault την περασμένη εβδομάδα, αναφέρει ότι εξωθήθηκε σε παραίτηση από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Renault Thierry Bollore. Η εφημερίδα Financial Times μάλιστα, η οποία αναφέρεται στο συγκεκριμένο mail, λέει ότι σε αυτό ο Deboeuf γράφει πως « ο Bollore μου είπε ότι κανείς δεν ήθελε να συνεργαστεί μαζί μου πια και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο έπρεπε να φύγω από τη Renault και ότι δεν θα μπορούσα να πάω να δουλέψω ούτε στη Nissan».

Να θυμίσουμε πως η PSA είχε προσλάβει τον Μάρτιο τον Thierry Koskas, πρώην διευθυντή πωλήσεων της Renault, ως επικεφαλής πωλήσεων και μάρκετινγκ.
Άλλα στελέχη που έχουν φύγει από τη Renault και έχουν πάει στην PSA είναι ο Alain Raposo, επικεφαλής του τμήματος μετάδοσης κίνησης, μηχανικής μπαταριών και πλαισίων, ο Olivier Bourget, επικεφαλής προγραμμάτων και στρατηγικής, και ο Yann Vincent, βιομηχανικός διευθυντής στον οποίο θα αναφέρεται ο Deboeuf.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube