Άλλη μια παρδαλή Lamborghini-έργο τέχνης

Άλλη μια παρδαλή Lamborghini-έργο τέχνης

Ο Γάλλος καλλιτέχνης Duaiv έδωσε χρώμα σε μια Aventador Roadster η οποία τώρα κοσμεί την έκθεση της Lamborghini Miami.

Αυτή η Aventador Roadster δεν είναι η πρώτη Lamborghini που εκτελεί χρέη καμβά για κάποιον καλλιτέχνη, αφού πρόσφατα είδαμε και μια Gallardo Spyder με έναν πίνακα ζωγραφικής στο εμπρός καπό. Μάλιστα και τα δύο αυτοκίνητα κατά σύμπτωση βρίσκονται στο Miami.

Η Lamborghini Miami πάντα ψάχνει τρόπο να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας κάνοντας περίεργες επεμβάσεις στα supercars της ιταλικής φίρμας. Αυτή τη φορά επιστράτευσε τον Γάλλο καλλιτέχνη Duaiv, ο οποίος άλλωστε είναι και καλός πελάτης, για να σχεδιάσει αυτό το εντυπωσιακό πολύχρωμο κοστούμι για μια Aventador Roadster. Δεν είναι μάλιστα το πρώτο αυτοκίνητο στο οποίο εκφράζεται ο Duaiv, αφού στο παρελθόν είχε βάψει με αντίστοιχο τρόπο και μια Ferrari 458 Spider.

Πέρα από τις πινελιές του καλλιτέχνη η μοναδική άλλη επέμβαση που έχει δεχθεί η συγκεκριμένη Aventador Roadster είναι μια πίσω αεροτομή της Novitec. Κατά τα άλλα δεν διαφέρει σε τίποτα από το μοντέλο παραγωγής, ενώ και το εσωτερικό της έχει παραμείνει εντελώς απείραχτο. Είναι άγνωστο το αν και πότε θα διατεθεί προς πώληση, πάντως προς το παρόν παραμένει στην έκθεση της Lamborghini Miami και αποτελεί μια πολύ καλή αφορμή για να την επισκεφτείς.

[Πηγή: The Supercar Kids]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube