Alfa Romeo Giulia: Ανάκληση λόγω φρένων της Brembo

Alfa Romeo Giulia: Ανάκληση λόγω φρένων της Brembo

Η ανάκληση αφορά 8 Alfa Romeo Giulia στην αγορά των ΗΠΑ.

H FCA ανακοίνωσε την ανάκληση 8 μονάδων της Alfa Romeo Giulia στις ΗΠΑ, λόγω πιθανού προβλήματος που μπορεί να προκύψει με τα φρένα της Brembo.

Πιο συγκεκριμένα, οι πίσω δίσκοι μπορεί να σπάσουν κατά το φρενάρισμα λόγω αστοχίας υλικού. Το πρόβλημα εντόπισε η Brembo που ενημέρωσε την FCA στα τέλη Οκτωβρίου. Παρόλο που δεν υπήρχαν αναφορές για ατυχήματα, η ιταλική φίρμα αποφάσισε να προβεί σε ανάκληση για να αντικαταστήσει δωρεάν τους δίσκους. Η FCA θα επικοινωνήσει με τις αντιπροσωπείες και τους ιδιοκτήτες από τις 7 Ιανουαρίου 2021.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της αμερικανικής υπηρεσίας NHTSA για την ανάκληση: 

«Μερικές από τις Alfa Romeo Giuila MY 2020 ίσως έχουν πίσω δίσκους φρένων που μπορεί να σπάσουν. Η ύποπτη περίοδος παραγωγής για τα υπό ανάκληση οχήματα ξεκίνησε στις 17 Φεβρουαρίου 2020, όταν δίσκοι φρένων με διαφορετική επίστρωση από νέο μηχάνημα μίξης υλικών ξεκίνησαν να τοποθετούνται σε μοντέλα παραγωγής, μέχρι τις 27 Ιουλίου 2020 όταν τα εν λόγω εξαρτήματα σταμάτησαν να χρησιμοποιούνται. Αρχεία από τους προμηθευτές και από τη γραμμή παραγωγής χρησιμοποιήθηκαν για να εντοπίσουμε την ύποπτη περίοδο. Παρόμοια οχήματα που δεν συμπεριλαμβάνονται στην ανάκληση παρήχθησαν μετά από αυτό το διάστημα ή έχουν φρένα που κατασκευάστηκαν με άλλη διεργασία.»

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube