Ακόμα 100 Bugatti Chiron για πούλημα

Ακόμα 100 Bugatti Chiron για πούλημα

Η Bugatti ολοκλήρωσε τη μισή παραγωγή της Chiron με τη 250ή να είναι ξεχωριστή: Μια Chiron Sport «Edition Noire», παρούσα στη Γενεύη. Από τις 250 που απομένουν οι 100 είναι διαθέσιμες για παραγγελία.

Bugatti Chiron

Τα δυόμισι εκατομμύρια ευρώ που χρειάζονται για να αγοράσεις μια Bugatti Chiron (χωρίς έξτρα και εξατομίκευση, φυσικά) δεν αποτελούν πρόβλημα για όσους πελάτες έχουν ήδη επιλέξει το γαλλικό hypercar. Στην πραγματικότητα, αυτοί οι τύποι είναι ακριβώς 250, δεδομένου ότι σήμερα Bugatti επιβεβαίωσε ότι η παραγωγή βρίσκεται «στη μέση».

Το 250ό αντίγραφο είναι λοιπόν μια Chiron Sport «Edition Noire» που θα φιγουράρει στο σταντ της εταιρείας στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Bugatti Chiron Sport «Edition Noire»

Η παραγωγή της Chiron θα ολοκληρωθεί πριν από το τέλος του 2021, δεδομένου ότι από τα 250 εναπομείναντα κομμάτια, τα 150 έχουν ήδη δεσμευτεί. Άρα μένουν απούλητα ακόμα 100, όσα ακριβώς ήταν απούλητα και τον Ιούλιο του 2019. Παρόλα αυτά, η πώληση της Chiron φαίνεται λοιπόν λίγο πιο εύκολη από αυτή της Veyron, καθώς θυμόμαστε ότι η Bugatti είχε πρόβλημα να πουλήσει τα τελευταία κομμάτια του hypercar στο τέλος της καριέρας του.

H πρώτη Chiron να θυμίσουμε ότι βγήκε από το ατελιέ στο Molsheim το 2016. Επομένως, η Chiron εκτιμούμε ότι θα έχει μια σχετικά συντομότερη σταδιοδρομία, τεσσάρων πέντε ετών. Χρονοδιάγραμμα που θα μπορούσε να φέρει πιο κοντά την άφιξη ενός αντικαταστάτη, αλλά και το λανσάρισμα ενός δεύτερου μοντέλου...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube