Αϊ-Βασίλης μοτοσικλετιστής στο κυνήγι των παρανόμων! [video]

Βλέπει αυτοκίνητο να χτυπά πεζό, το κυνηγά μέσα στην κυκλοφορία και ειδοποιεί αστυνομικούς που συλλαμβάνουν τον οδηγό του.

Ξέρουμε τον Αϊ-Βασίλη ως παππού πάνω σε έλκηθρο με ταράνδους να μοιράζει δώρα στα παιδιά. Εδώ παρουσιάζεται εντελώς διαφορετικός: νέος, πάνω σε μοτοσικλέτα, να κυνηγά παράνομο και να οδηγεί την αστυνομία στη σύλληψή του.

Στην περίπτωσή μας, κάτω από την κόκκινη στολή και τα άσπρα γένια του Αϊ-Βασίλη κρυβόταν ο μοτοσικλετιστής και YouTuber, Chris RS. Άγιες Μέρες είναι κι ο Chris είχε ντυθεί στο πνεύμα των ημερών και είχε βγει βόλτα με τη μηχανή του στους δρόμους του Παρισιού για να χαιρετάει τον κόσμο και να διασκεδάζει τα παιδάκια.

Σε μια διασταύρωση όμως είδε ένα Renault Clio να παρασέρνει έναν πεζό πάνω σε διάβαση και να το σκάει (στο 1’ 15” του video). Το έστρωσε λοιπόν στο κυνήγι μέσα στην κυκλοφορία και το πλεύρισε κάμποσες φορές, αλλά ο οδηγός δεν ήθελε να σταματήσει και προσπαθούσε να ξεφύγει παραβιάζοντας φωτεινούς σηματοδότες, περνώντας στο αντίθετο ρεύμα και κάνοντας κάθε είδους παρανομία για να το σκάσει.

Ο “Santa Chris” όμως δεν τον άφηνε, μέχρι που συνάντησε μοτοσικλετιστές της αστυνομίας και τους ειδοποίησε. Και περιέργως, οι αστυνομικοί τον πίστεψαν παρά την εμφάνισή του, κυνήγησαν το Clio και συνέλαβαν τον οδηγό του, που ήταν τελικά γυναίκα!

Το video πλατειάζει προς το τέλος, καθώς ο Chris ακολουθεί τους μοτοσικλετιστές στο Τμήμα για να καταθέσει, αλλά το κυνηγητό στην αρχή έχει σασπένς. Και τα καλά νέα, όπως τα ανακοίνωσε ο Chris, είναι ότι ο πεζός βρίσκεται στο δρόμο της πλήρους ανάρρωσης.

Να λοιπόν που ο Αϊ-Βασίλης δεν φέρνει δώρα μόνο στα παιδιά, αλλά και στους πεζούς και στην αστυνομία.

[Πηγή: Jalopnik]

TAGS