Άγριος γυναικοκαυγάς για ασήμαντη αφορμή [video]

Άγριος γυναικοκαυγάς για ασήμαντη αφορμή [video]

Έχουμε συνηθίσει να συμπλέκονται άντρες στο δρόμο, όμως εδώ βλέπουμε πόσο τσιτωμένα νεύρα έχουμε όλοι σήμερα…


Κάποιοι οδηγοί νομίζουν ότι ο δρόμος είναι δικός τους και φτάνουν μέχρι σημείου να κορνάρουν σε πεζούς πάνω σε διάβαση. Αυτή η πεζός όμως δεν το ανέχτηκε και απάντησε με τον τρόπο της στην οδηγό της Mercedes C-Class.

Προφανώς, δεν έπρεπε να δοθεί συνέχεια. Το κορνάρισμα ήταν μια άχρηστη ανοησία, ενώ το χτύπημα στο τζάμι με μια μαλακή σακούλα δεν έκανε καμία ζημιά. Οπότε, δεν υπήρχε λόγος για τη συμπλοκή καταμεσής του δρόμου.
 
Κάτι τέτοιο δεν είναι ασυνήθιστο, συμβαίνει καθημερινά. Όμως εδώ πρόκειται για δυο γυναίκες που φτάνουν στα άκρα, ενώ θα έπρεπε να είναι πιο συγκρατημένες και λογικές.

Η πεζός έβαλε γρήγορα κάτω την οδηγό της Mercedes, αλλά τότε επενέβη και η επιβάτιδα σε ένα άδικο δύο εναντίον μιας, μέχρι που τις χώρισαν περαστικοί. Οι επιβάτες του αυτοκινήτου με την κάμερα περιορίστηκαν στο να βιντεοσκοπούν και να γελάνε. Τυπική συμπεριφορά σήμερα, όπου πολλά θυσιάζονται για την εφήμερη δόξα ενός viral video…

Τελικά, το συμβάν δείχνει πόσο τσιτωμένα είναι τα νεύρα των περισσότερων από εμάς, με τη ζωή που κάνουμε. Έχουμε μηδενική υπομονή, ξεσπάμε με το παραμικρό και είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε κάθε ελάχιστο «δικαίωμά» μας, ενώ τα βασικά μας δικαιώματα μάς τα καταπατούν καθημερινά…

Γι’ αυτό οι Αγγλοσάξονες, σε τέτοιες περιπτώσεις, λένε “get a life”.

[Πηγή: Karkam Q2 μέσω Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube