Αγοράστε αυτή την Lamborghini Diablo VT για τον τοίχο

Αγοράστε αυτή την Lamborghini Diablo VT για τον τοίχο

Ποιος χρειάζεται κάδρα όταν έχει μια Diablo κρεμασμένη στον τοίχο του σαλονιού του;

Αν ψάχνετε μια ενδιαφέρουσα λύση διακόσμησης των τοίχων του σπιτιού σας και έχετε στερέψει από ιδέες, έχουμε να σας προτείνουμε αυτή την Lamborghini Diablo VT που θα διατεθεί σε δημοπρασία του οίκου Mecum τον επόμενο μήνα.

Όσο και να σας φαίνεται περίεργο, το μοντέλο είναι ένα από τα εργοστασιακά πρωτότυπα που είχαν κατασκευαστεί κατά την εξέλιξη της Diablo VT, και χρησιμοποιήθηκε για λόγους παρουσίασης προτού τοποθετηθεί σε τοίχο του Lamborghini Factory Museum στην Sant'Agata Bolognese.

Το πρωτότυπο είναι σε κλίμακα 1/1 κάτι που σημαίνει πως έχει τις ίδιες διαστάσεις, τα ίδια πάνελ αμαξώματος και το εσωτερικό με τις Diablo παραγωγής. Παρόλα αυτά, το εκθεσιακό κομμάτι που πέρασε τον περισσότερο χρόνο της ζωής του σε όρθια θέση, δεν έχει τον κινητήρα V12 6,0 λίτρων ούτε το χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων που βρίσκουμε στις υπόλοιπες Diablo VT.

Παρά την απουσία των κρίσιμων μηχανικών μερών, η Diablo παραμένει ένα ποθητό αντικείμενο που θα κοσμήσει με ιδανικό τρόπο τους τοίχους του σαλονιού κάποιου συλλέκτη.

[Πηγή: Mecum μέσω Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube