Αγόρασε Lamborghini Diablo και λίγο αργότερα κατέληξε σε χαντάκι

Αγόρασε Lamborghini Diablo και λίγο αργότερα κατέληξε σε χαντάκι

Ένας Αυστραλός φαίνεται πως δεν σεβάστηκε τις ιδιαιτερότητες του ιταλικού υπεραυτοκινήτου με αποτέλεσμα την ολική καταστροφή του.

Μια κόκκινη Lamborghini Diablo κατέληξε σε χαντάκι σε επαρχιακό δρόμο λίγο έξω από το Sydney της Αυστραλίας λίγο αφότου είχε αγοραστεί.

Το ατύχημα έγινε στο δρόμο Fowler Road στο Illawong, South Syndey όταν ο οδηγός επιτάχυνε απότομα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της Lamborghini και να βγει εκτός πορείας. Ευτυχώς και οι δύο επιβαίνοντες βγήκαν από το όχημα χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς, έχοντας υποστεί σοκ.

Σύμφωνα με τη σελίδα Australia Crash Investigation Unit, o ιδιοκτήτης μόλις είχε αγοράσει το υπεραυτοκίνητο ενώ βγαίνοντας από τα συντρίμμια επαναλάμβανε συνεχώς πως είναι καινούριο μην μπορώντας να πιστέψει το τι είχε συμβεί. Πάντως αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, η ζημιά φαίνεται πολύ σοβαρή με το εμπρός μέρος και το σασί να έχει παραμορφωθεί ανεπανόρθωτα.

Η Lamborghini Diablo παρουσιάστηκε το 1990 ενώ παρέμεινε στην παραγωγή μέχρι το 2001 με συνολικά 2.884 μονάδες να βγαίνουν από το εργοστάσιο της St. Agata. Η ναυαρχίδα της Lamborghini φορούσε έναν V12 κινητήρα 5,7 λίτρων (αργότερα 6,0 λίτρων) με απόδοση από 492 PS έως και 603 PS ανάλογα με την έκδοση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube