Αγάπη μου... μεγάλωσα τη Ferrari μας!

Αγάπη μου... μεγάλωσα τη Ferrari μας!

Mε κάτι παραπάνω από $280.000 μπορείτε να πάρετε μια λιμουζίνα που κάποτε ήταν μια κανονική Ferrari 360 Modena. 

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που βλέπετε στις φωτογραφίες ξεκίνησε τη ζωή του σαν μια κανονική 360 Modena. Στην πορεία όμως ένας τύπος που ακούει στο όνομα Scott Marshall, αποφάσισε να δημιουργήσει μια λιμουζίνα που όμοιά της δεν είχε υπάρξει ξανά στην Αυστραλία. 

Έτσι, επιμηκύνθηκε σε βαθμό... τρελό, δεχόμενη ενισχύσεις στο σασί, αερανάρτηση και βέβαια απέκτησε ειδικές πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω, για εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό της που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ανάλογες λιμουζίνες του είδους. 

Στο εσωτερικό μπορούν να φιλοξενηθούν έως και 8 άτομα, διαθέτει άνετους καναπέδες, ατμοσφαιρικό φωτισμό, πλήρες μπαρ, ηχοσύστημα, δύο οθόνες τηλεόρασης, κτλ. 

ferr

O V8 των 3.6 λίτρων παραμένει, όμως τώρα απέχει... πάρα πολύ από τη θέση του οδηγού. Βέβαια το αυτοκίνητο μόνον για καθημερινές μετακινήσεις δεν κάνει, καθώς απευθύνεται σε οργανωτές ειδικών εκδηλώσεων που στις ΗΠΑ και την Αυστραλία είναι ευρέως διαδεδομένες. 

ferrinte

Το αυτοκίνητο διατίθεται προς πώληση για όποιον ενδιαφέρεται από ειδικό ιστότοπο και η τιμή του είναι έως και... εξωφρενική αφού ξεπερνά τις $280.000, τιμή στην οποία αν κάποιος θέλει μια λιμουζίνα μπορεί άνετα να αγοράσει μια Rolls-Royce!..

Aν μας ρωτάτε την άποψή μας, πρόκειται σαφώς για ιεροσυλία!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube