Αεροπλάνο προσγειώθηκε σε αυτοκινητόδρομο! [video]

Αεροπλάνο προσγειώθηκε σε αυτοκινητόδρομο! [video]

Ο πιλότος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση λόγω μηχανικής βλάβης.

Ο πιλότος ενός μονοκινητήριου αεροσκάφους προέβη σε αναγκαστική προσγείωση σε αυτοκινητόδρομο του Quebec στον Καναδά, προς έκπληξη των οδηγών που περνούσαν από το σημείο εν ώρα αιχμής!

Το περιστατικό συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Highway 40 έξω από το Quebec χθες το πρωί. Όπως μεταδίδει το CBC News, το αεροσκάφος Piper Cherokee είχε εκπέμψει σήμα για μηχανική βλάβη, με τον πιλότο να ειδοποιεί την πυροσβεστική για την πρόθεσή του να προσγειωθεί στο δρόμο. Οι αρχές του έδωσαν την άδεια και η προσγείωση έγινε χωρίς προβλήματα λίγο πριν από τις 11.00.

Όπως βλέπουμε από το βίντεο που τράβηξε ένας από τους οδηγούς που ακολουθούσαν, το αεροπλάνο κατέλαβε όλες τις λωρίδες κυκλοφορίας για την προσγείωσή του, με τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου να επιβραδύνουν εγκαίρως. Μόλις οι ρόδες ακούμπησαν στο έδαφος, ο πιλότος έστριψε προς τα δεξιά, αφήνοντας ανοιχτή την αριστερή λωρίδα για να τον προσπεράσουν. Τελικά το αεροσκάφος απομακρύνθηκε από το σημείο σε λιγότερο από μια ώρα με την παρέμβαση της πυροσβεστικής.

 

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube