92χρονος τρακάρει εννιά αυτοκίνητα σε parking [video]

92χρονος τρακάρει εννιά αυτοκίνητα σε parking [video]

Από κάποια ηλικία και μετά ίσως θα πρέπει να γίνονται αυστηροί έλεγχοι για τη διατήρηση του διπλώματος οδήγησης, και αυτό το video είναι η καλύτερη απόδειξη.

Εννιά παρκαρισμένα αυτοκίνητα πήρε παραμάζωμα ηλικιωμένος οδηγός στο Wisconsin των ΗΠΑ, στην προσπάθειά του να φύγει από έναν χώρο στάθμευσης.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Mayville την περασμένη εβδομάδα. Ο 92χρονος οδηγός ενός Chrysler Pacifica ξεκίνησε κάνοντας όπισθεν για να βγει από μια θέση στάθμευσης, προσπάθεια που αρχικά φάνηκε επιτυχημένη. Όταν όμως χρειάστηκε να κινηθεί προς τα εμπρός ξεκίνησε το κακό, αφού χτύπησε τρία αυτοκίνητα με το εμπρός μέρος του και στη συνέχεια έπεσε με την όπισθεν σε δύο τζιπάκια. Φεύγοντας χτύπησε άλλο ένα παρκαρισμένο, ξηλώνοντας τον προφυλακτήρα, αλλά και ένα pick-up που έψαχνε θέση.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Mayville ο ηλικιωμένος προκάλεσε τελικά ζημιές σε εννέα αυτοκίνητα. «Σε 23 χρόνια καριέρας δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο», δήλωσε ο Αστυνόμος Christopher MacNeill. «Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι τέτοιες εικόνες βλέπουμε όταν κάποιος θέλει να ξεφύγει από την αστυνομία, ή σε περιπτώσεις επιτηδευμένης προσπάθειας για πρόκληση καταστροφών (road rage)».

Η αιτία για αυτό το συμβάν βέβαια είναι μάλλον προφανής: το πόδι του κόλλησε στο γκάζι και ο ηλικιωμένος οδηγός πανικοβλήθηκε και έχασε κάθε έλεγχο του αυτοκινήτου.

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube