65.000 παραγγελίες το Hummer EV

65.000 παραγγελίες το Hummer EV

Ούτε η GMC δεν περίμενε ότι θα λάβει 65.000 παραγγελίες για το Hummer EV...

Ο Duncan Aldred, αντιπρόεδρος της GMC, παραδέχτηκε σε σύνεντευξη του ότι οι 65.000 παραγγελίες που έχει δεχτεί ήδη η εταιρεία του για το Hummer EV, ξεπερνούν κατά πολύ τις αρχικές προβλέψεις.

«Δεν περιμέναμε τόσο έντονο ενδιαφέρον για το μοντέλο μας. Ήμασταν αισιόδοξοι άλλα όχι σε αυτόν το βαθμό. Το εντυπωσιακό βέβαια είναι ότι οι προπαραγγελίες που έχουμε δεχτεί έχουν επιβεβαιωθεί σε ποσοστό 95%. Πρέπει να εξετάσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα αυξήσουμε την παραγωγή μας», δήλωσε ο Aldred.

Hummer EV

Στην παρούσα φάση πάντως η παραγωγική δυνατότητα της GMC δε μπορεί να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση, που σημαίνει πως εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, είναι «κλεισμένη» έως το 2024. Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο όμως είναι, ότι η πλειονότητα των παραγγελιών του Hummer EV αφορά την κορυφαία έκδοση του μοντέλου (pickup), η οποία έχει ως τιμή εκκίνησης τα $110.295.

Αργότερα, θα ακολουθήσουν και πιο «ήπιες» εκδόσεις, με μικρότερη ισχύ αλλά και χαμηλότερη τιμή πώλησης με την πιο «προσιτή» version της οικογένειας να αναμένεται στα $80.000.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube