3.000 καινούργια BMW και MΙΝΙ εγκαταλειμμένα στον Καναδά για 6+ χρόνια! [video]

3.000 καινούργια BMW και MΙΝΙ εγκαταλειμμένα στον Καναδά για 6+ χρόνια! [video]

Οι φαν των BMW και MINI μπορεί να σοκαριστούν διαβάζοντας και βλέποντας παρακάτω. Από το 2015, 3.000 μοντέλα του γκρουπ εγκαταλείφθηκαν στη θλιβερή τύχη τους σε λιμάνι του Καναδά, ύστερα από χιονοθύελλα.

Νέες BMW να απλώνονται μέχρι εκεί που μπορεί να δει το μάτι; Για έναν λάτρη της γερμανικής φίρμας, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει τον Παράδεισο. Αλλά στην πραγματικότητα, η εικόνα που απλώνεται εμπρός σου, στο Vancouver, μοιάζει περισσότερο με την Κόλαση. Τα 3.000 αυτοκίνητα που βρίσκονται αποθηκευμένα εκεί δεν έχουν καμία ελπίδα να επιστρέψουν στον δρόμο.

Ύστερα από την άφιξή τους σε καναδικό έδαφος, στο λιμάνι του Halifax, αντιμετώπισαν στον τελωνειακό χώρο όπου φυλάσσονταν μια τρομερή χιονοθύελλα τον Φεβρουάριο του 2015. Και συνέχισαν να παραμένουν επί καιρό εκτεθειμένα στο αλάτι και στην υγρασία από τα λιμνάζοντα νερά στον χώρο και στις λογής δυσμενείς καιρικές συνθήκες της περιοχής Έκθεση που στάθηκε αρκετή για να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές στο ηλεκτρικό κύκλωμά τους, στη μίζα και στην κρεμαγέρα του τιμονιού, αλλά και ανεπανόρθωτη οξείδωση.

bmw canada

Ως εκ τούτου, διατάχθηκε ανάκληση από τις αρχές της χώρας, αλλά η βαυαρική φίρμα θεώρησε σαφώς ότι θα ήταν ασφαλέστερο και λιγότερο δαπανηρό να πραγματοποιηθεί πλήρης αντικατάσταση των κατεστραμμένων οχημάτων αντί η επισκευή τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Supercar Fails (@supercar.fails)

Και μην φανταστείτε πως τα 3.000 εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα ήταν απλώς 3θυρα βασικά MINI. Το video που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Instagram από το supercars.fails δείχνει επίσης BMW M4 και 7 Series παλαιότερης γενιάς, μια M6, καθώς και μια σπάνια Alpina B6 που προέρχεται από τη 6 Series. Μια πανάκριβη υβριδική BMW i8 περιλαμβάνεται επίσης στη λίστα που έδωσε το καναδικό υπουργείο Μεταφορών, όπως μπορείτε να δείτε στη σχετική φωτογραφία της.
bmw canada
Σε αυτό το ιδιότυπο νεκροταφείο BMW και MINI, κάμποσα κομμάτια είναι ήδη πολύ σκουριασμένα. Τα έξι χρόνια που πέρασαν από πάνω τους, χωρίς καν να μπει ποτέ ο κινητήρας τους εμπρός έχουν κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Και η μόνη διαφαινόμενη προοπτική τους σήμερα είναι κάποια μέρα να ανακυκλωθούν…

bmw canada

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube