20η Πανελλήνια Συνάντηση Ιδιοκτητών Alfa Romeo “Γιώργος Κώνστας”

20η Πανελλήνια Συνάντηση Ιδιοκτητών Alfa Romeo “Γιώργος Κώνστας”

Η αναστάτωση της προηγούμενης νύχτας σχετικά με τις πινακίδες και το καθεστώς κυκλοφορίας των κλασικών αυτοκινήτων δεν χάλασε τη γιορτή των Alfisti.

Τη Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017, το alfisti.gr και η αυτοκινητιστική λέσχη Ε.Σ.Ι.Α.Ρ. είχαν τη χαρά να διοργανώσουν από κοινού την 20η ετήσια Πανελλήνια συγκέντρωση ιδιοκτητών Alfa Romeo.

Στο λόφο του Λυκαβηττού μαζί με πολλά μέλη και φίλους συγκεντρώθηκαν υπέροχα σύγχρονα αλλά και κλασικά αυτοκίνητα της μάρκας. Η ιστορία της Alfa Romeo από τη δεκαετία του ’50 ως και σήμερα παραμένει ζωντανή χάρη στη φροντίδα και το μεράκι των παθιασμένων Alfisti που δίνουν και παίρνουν ψυχή από το μέταλλο.



H συνάντηση έγινε σε πείσμα των καιρών και παρά τις δυσκολίες που έφερε η μεταγενέστερη του Δήμου για διοργάνωση του αγώνα δρόμου «Γύρος της Αθήνας» αλλά και της αιφνίδιας απόφασης της κυβέρνησης με νέο νόμο να απαγορεύσει την κυκλοφορία των ιστορικών οχημάτων, αφήνοντας αδιευκρίνιστα διάφορα ζητήματα. Παρόλα αυτά ήταν η πολυπληθέστερη.

Στην όμορφη αυτή διοργάνωση οι λέσχες είχαν την υποστήριξη της Fiat Chrysler Automobiles (FCA) Hellas η οποία έδωσε το παρόν με συνολικά έξι Alfa Romeo και πιο συγκεκριμένα με τέσσερις Giulia και δυο Stelvio.

Δείτε ακόμη Δοκιμάζουμε σε δρόμο και πίστα την Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio [video]

Τέλος, το alfisti.gr θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδίας τους: Γεώργιο Μπακόπουλο, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ομίλου FCA Greece, την Κορίνα Πατέλη-Bell, Διευθύντρια Public Relations - Digital – CRM του ομίλου FCA Greece, τον Αντώνη Θεοχάρη, Πρόεδρο της λέσχης ΕΟΟΕ και τους διανομείς Autoone, Velmar και Sfakianakis.

Πάνω όλα όμως, όλους τους Alfisti που με την παρουσία τους δημιούργησαν αυτήν την εκδήλωση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube