11χρονος έκλεψε το οικογενειακό αυτοκίνητο λόγω Playstation! [video]

Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα του 11χρονου έκανε το λάθος να του πάρει το Playstation για να τον τιμωρήσει!

Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα του 11χρονου έκανε το λάθος να του πάρει το Playstation για να τον τιμωρήσει! Εκείνος με τη σειρά του, για να την εκδικηθεί έκλεψε το οικογενειακό Dodge Durango και πήρε τους δρόμους.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή 4/11, στο Κλίβελαντ των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο νεαρός αφού υπέπεσε σε σωρεία παραβάσεων του ΚΟΚ και έφτασε να κινείται στους δρόμους της πόλης με ταχύτητες που σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνούσαν τα 110 km/h, έγινε αντιληπτός από την αστυνομία που άρχισε να το καταδιώκει. 

Η καταδίωξη κράτησε πάνω από μισή ώρα με τον μικρό να πέφτει τελικά πάνω σε ένα σταθμευμένο φορτηγάκι. Ο 11χρονος μεταφέρθηκε σε ιατρικό κέντρο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες για τους -ευτυχώς- μικροτραυματισμούς που είχε μετά την σύγκρουση.

Ωστόσο, το πιο σοκαριστικό της υπόθεσης δεν ήταν μόνο το γεγονός. Όπως μετέδωσε το τοπικό κανάλι «News 5», αυτή ήταν η τρίτη φορά που ο νεαρός έπαιρνε το αυτοκίνητο των γονιών του. Στις 26 Οκτωβρίου του 2017 μάλιστα είχε βρεθεί και πάλι πρωταγωνιστής σε καταδίωξη, με την αστυνομία να τον συλλαμβάνει μετά από κυνηγητό μιας ώρας.

TAGS