$1 εκ. η αμοιβή του Ντάνιελ Κρεγκ για την παρουσίαση του νέου Range Rover Sport

$1 εκ. η αμοιβή του Ντάνιελ Κρεγκ για την παρουσίαση του νέου Range Rover Sport

Το ποσό του 1 εκ. δολαρίων εισέπραξε σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ο νεότερος πράκτορας 007, για την συμμετοχή του στην παρουσίαση του νέου Range Rover Sport.

Οι περισσότεροι από εμάς θα ήμασταν ευτυχισμένοι αν απλώς οδηγούσαμε το νέο Range Rover Sport, ο Ντάνιελ Κρέγκ από την άλλη δεν είχε απλά το προνόμιο να είναι ένας από τους πρώτους που το οδήγησαν, αλλά πληρώθηκε κιόλας με 1 εκ. δολάρια.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Άγγλος ηθοποιός, που ενσαρκώνει τον διάσημο πράκτορα 007, συμμετείχε στην επίσημη παρουσίαση του νέου πολυτελούς SUV, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Νέα Υόρκη. Στο άκουσμα της είδησης υπήρξαν αρκετά επικριτικά σχόλια, κυρίως γιατί, όπως υποστήριξαν πολλοί σε σχόλιά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η παρουσία του Κρεγκ δεν κράτησε ούτε... 007 λεπτά.

Ωστόσο, αν και η Land Rover απέφυγε να αναφερθεί στο ποσό, έδωσε με ανακοίνωσή της μια άλλη πτυχή: «Δεν θα σχολιάσουμε τη σχέση μας με τον κ. Κρεγκ, απλά θα σας επιβεβαιώσουμε ότι η Land Rover υποστηρίζει τη φιλανθρωπική οργάνωση S.A.F.E., προστάτης και μέγας υποστηρικτής της οποίας είναι ο ηθοποιός».

Τα χρήματα ήταν πολλά, αλλά θα διατεθούν για καλό σκοπό και συγκεκριμένα στην φιλανθρωπική οργάνωση S.A.F.E., με έδρα τη Κένυα και την Αγγλία.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube