Πόσο κοστίζει αυτή η βελτιωμένη Lamborghini Urus της Mansory;

Πόσο κοστίζει αυτή η βελτιωμένη Lamborghini Urus της Mansory;

Η Mansory Venatus Evo βασίζεται στην Lamborghini Urus όμως έχει εκτενέστατες επεμβάσεις σε αμάξωμα, εσωτερικό και μηχανικά μέρη.

Ο βελτιωτικός οίκος Mansory, γνωστός για τις εκκεντρικές βελτιώσεις του σε υπεραυτοκίνητα και SUV επιδόσεων διαθέτει προς πώληση μια Mansory Venatus Evo με τιμή €556.800!

Να θυμίσουμε πως η Venatus, όπως ονομάζεται η βελτιωμένη εκδοχή της Lamborghini Urus από την Mansory, παρουσιάστηκε στην έκθεση Γενεύης του 2019 με εκτενέστατες αισθητικές επεμβάσεις στο εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό. Η έκδοση Venatus Evo που πωλείται σήμερα υιοθετεί ακόμα πιο ακραίο look που συνδυάζεται με μηχανικές επεμβάσεις για ακόμα καλύτερες επιδόσεις.

Πιο συγκεκριμένα, χάρη στο Mansory Power Kit, ο twin-turbo V8 κινητήρας 4,0 λίτρων αποδίδει πλέον 820 PS (+170 PS) στέλνοντας τη δύναμη και στους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Lamborghini Urus

Mansory Venatus Evo

Όσον αφορά τη σχεδίαση, η Venatus Evo ξεχωρίζει από τις εργοστασιακές Lamborghini Urus με την πρώτη ματιά. Στη μάσκα έχουμε ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, σπλίτερ, αεροδυναμικά πτερύγια και νέο καπό από ανθρακονήματα με επιπλέον εσοχές. 

Στο προφίλ βρίσκουμε προεκτάσεις των φτερών που ακολουθούν την γωνιώδη γραμμή των θόλων, εισαγωγές αέρα στα εμπρός φτερά, και μεγαλύτερα μαρσπιέ ενώ οι σφυρήλατες ζάντες με διάμετρο 24" κλέβουν την παράσταση.

Αντίστοιχα επιθετική είναι και η εικόνα της ουράς με δύο αεροτομές και μια προέκταση του προφυλακτήρα που ενσωματώνει γιγαντιαίο διαχύτη, πληθώρα εσοχών και την κεντρικά τοποθετημένη τριπλή απόληξη της εξάτμισης που έχει τριγωνικό σχήμα.

Mansory Venatus Evo

Για το αυτοκίνητο επιλέχθηκε η κίτρινη απόχρωση Giallo Auge που συνδυάζεται με κίτρινο δέρμα στο εσωτερικό που καλύπτει όλες τις επιφάνειες στο ταμπλό, τις πόρτες, τη μοκέτα, τα καθίσματα ακόμα και τον χώρο αποσκευών.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε ο εξοπλισμός του συγκεκριμένου μοντέλου είναι πλήρης και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει πανοραμική ηλιοροφή, ηχοσύστημα Bang & Olufsen Advanced 3D, κλιματιζόμενα καθίσματα με μασάζ, επενδύσεις από ανθρακονήματα, σπορ ενεργή ανάρτηση και πλούσιο πακέτο συστημάτων υποβοήθησης.

Η τιμή της συγκεκριμένης Mansory Venatus Evo διαμορφώνεται στα €480.000 προ φόρων, ενώ μαζί με φόρο 16% φτάνει τα €556.800. Εδώ πρέπει να επισημάνουμε πως το μοντέλο είναι μεταχειρισμένο με 50 km στο οδόμετρο, και ταξινομήθηκε τον Μάιο του 2020 στη Γερμανία. Μπορείτε να δείτε την αγγελία εδώ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube