Εξομοιωτής οδήγησης από την Aston Martin με τιμή €62.275!

Εξομοιωτής οδήγησης από την Aston Martin με τιμή €62.275!

Η ιδανική προσθήκη για το δωμάτιο κάθε επαγγελματία gamer από την Aston Martin.

Η Aston Martin παρουσίασε τον πρώτο της εξομοιωτή οδήγησης AMR-C01, ο οποίος εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Curv Racing Simulators και θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό 150 μονάδων με τιμή £57.500 (€62.275) προ φόρων! Όπως καταλαβαίνετε, με αυτή την τιμή, την εμφάνιση και τα τεχνικά χαρακτηριστικά, ο AMR-C01 απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν premium εμπειρία οδήγησης μέσα στην άνεση του σπιτιού τους, αλλά και σε αθλητές των Esport.

Η επιλογή της Curv Racing Simulators ως συνεργάτη για το συγκεκριμένο project δεν είναι τυχαία καθώς υπεύθυνος είναι ο Darren Turner, οδηγός αγώνων της Aston Martin και ειδικός στους εξομοιωτές Formula 1 με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία. Ο ίδιος δήλωσε: «Ο AMR-C01 αφορά την αγάπη του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Δημιουργήσαμε έναν εξομοιωτή σπιτιού που εισάγει τον χρήστη στον ψηφιακό κόσμο και του δίνει την ευκαιρία να απολαύσει την αγωνιστική οδήγηση όπως σε πραγματικούς αγώνες. Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα είναι πολύ διασκεδαστικά και είναι υπέροχο να βλέπουμε περισσότερους ανθρώπους να εμπλέκονται με αυτά χάρη στην ανάπτυξη των Esports».

Aston Martin AMR-C01

Η συσκευή που μοιάζει με διαστημικό σκάφος, περιβάλλεται από ένα ανθρακονημάτινο monocoque πλαίσιο το οποίο μπορεί να βαφτεί σε διάφορες αποχρώσεις, ενώ το εμπρός τμήμα ενσωματώνει τη χαρακτηριστική γρίλια της Aston Martin.

Παράλληλα, η θέση οδήγησης είναι σχεδιασμένη στα πρότυπα της Aston Martin Valkyrie για μια ολοκληρωμένη εμπειρία οδήγησης hypercar. Ακριβώς μπροστά της βρίσκεται μια καμπύλη οθόνη μεγάλης διαμέτρου και υψηλής ανάλυσης, χωρίς όμως να γνωρίζουμε συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Το λογισμικό που επιλέχθηκε είναι η τελευταία έκδοση του Assetto Corsa, ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια με αγώνες αυτοκινήτων που ξεχωρίζει για την πιστότητα της απόδοσης της οδικής συμπεριφοράς κάθε μοντέλου.

Οι παραδόσεις των πρώτων από τους συνολικά 150 AMR-C01 θα ξεκινήσουν μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του 2020, ενώ τα βιβλία παραγγελιών έχουν ανοίξει ήδη. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του προιόντος.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube