Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση ο Raikkonen. Εκβιασμό καταγγέλει ο ίδιος

Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση ο Raikkonen. Εκβιασμό καταγγέλει ο ίδιος

Ο Kimi γνωστοποίησε στην αστυνομία του Montreal ότι δέχεται απειλές και εκβιασμό από μία γυναίκα η οποία σκοπεύει να τον κατηγορήσει για σεξουαλική επίθεση.

Ο Raikkonen, μέσω μιας καναδέζικης νομικής εταιρείας που τον εκπροσωπεί, έχει καταγγείλει στην αστυνομία του Montreal ότι δέχεται εκβιαστικά μηνύματα από μία γυναίκα, η οποία τον απειλεί πως αν δεν της καταβάλει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό θα τον κατηγορήσει δημόσια για σεξουαλική επίθεση.

Το 2016 η συγκεκριμένη γυναίκα είχε δηλώσει online ότι είχε εμπλακεί σε ένα επεισόδιο το οποίο είχε τα χαρακτηριστικά σεξουαλικής παρενόχλησης με έναν οδηγό F1 και έναν φίλο του. Τότε δεν είχε κατονομάσει τον οδηγό, ο οποίος σύμφωνα με τις περιγραφές της είχε αγγίξει το στήθος της ενώ εργαζόταν ως σερβιτόρα. Και ο φίλος του την είχε αγγίξει κάτω από τη μέση.

Νωρίτερα φέτος η γυναίκα αυτή επανήλθε, δηλώνοντας ότι κακώς τόσο καιρό δεν μιλούσε για να προστατέψει τον οδηγό. Και εμφανίστηκε αποφασισμένη να αναλάβει δράση. Η ομάδα των νομικών του Raikkonen δήλωσε στο Autosport ότι ενημερώθηκε απευθείας από την συγκεκριμένη γυναίκα για το περιστατικό και τις αρχικές της κατηγορίες. Και πριν λίγες μέρες, συγκεκριμένα στις 23 Μαΐου, έλαβαν μία επιστολή με την οποία τους γνωστοποιούσε ότι αν δεν λάμβανε μια πολύ μεγάλη αποζημίωση θα προχωρούσε σε δημόσια δήλωση.

Η νομική εταιρεία που εκπροσωπεί τον Raikkonen δηλώνει ότι ο Φιλανδός προφανώς διαψεύδει κατηγορηματικά τις κατηγορίες. Και προσφεύγει στη λύση της επίσημης καταγγελίας στις Αρχές, ως τη μόνη επιλογή για να προστατέψει την υπόληψη του οδηγού της Ferrari. Αυτό έγινε την περασμένη Δευτέρα, 28 Μαΐου.

Η υπόθεση δεν αναμένεται να λυθεί σύντομα. Ειδικά αν πάει στο δικαστήριο. Το Autosport εκτιμά ότι η γυναίκα έχει μιλήσει με την αστυνομία και έχει δώσει την δική της εκδοχή. Η νομική εταιρεία Legal Logik η οποία την εκπροσωπεί, δηλώνει ότι η καταγγελία του Raikkonen παρερμηνεύει τις προθέσεις της πελάτισσάς τους και όσα εκείνοι ζήτησαν όταν προσέγγισαν την πλευρά του Kimi.

Ο Jamie Benizri, ιδρυτής της Legal Logik, δήλωσε ότι η συζήτηση με την πλευρά Raikkonen ήταν σύντομη και ότι η συζήτηση φαινόταν να πηγαίνει προς την σωστή κατεύθυνση, πριν γίνει κάπως «άκομψα», θεωρεί ο ίδιος, η καταγγελία στην αστυνομία. Σχετικά με την οικονομική ρύθμιση της υπόθεσης, ο Benizri δήλωσε: «Είναι μέρος μιας προτεινόμενης συμβιβαστικής λύσης, να μιλήσουμε απευθείας ή μέσω video conference, να γίνει μια συνάντηση μόνο των δικηγόρων ή και να συζητήσουμε μια οικονομική ρύθμιση. Δεν υπάρχει λόγος να νιώθει απειλούμενος (ο Raikkonen). Δεν είμαστε γκάνγκστερς. Το θέμα δεν είναι να πάρουμε τα χρήματα και να τρέξουμε στην τράπεζα, αλλά να καταλάβουμε τι ακριβώς συνέβη το 2016».

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube