Κατασχέθηκε συλλογή 45 αυτοκινήτων εμπόρου ναρκωτικών

Κατασχέθηκε συλλογή 45 αυτοκινήτων εμπόρου ναρκωτικών

Οι αστυνομικοί τα εντόπισαν κρυμμένα σε γκαράζ.

Η αστυνομία στην Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, κατέσχεσε 45 αυτοκίνητα που ανήκουν σε άντρα ο οποίος κατηγορείται για εμπόριο ναρκωτικών.

Όλα ξεκίνησαν σε έναν έλεγχο ρουτίνας στις 21 Αυγούστου, όταν οι αστυνομικοί ανακάλυψαν 63 kg μαριχουάνας μέσα σε βαν που οδηγούσε ο 41χρονος Cory A. Taylor. Περαιτέρω έρευνες αποκάλυψαν την παράνομη επιχείρηση εμπορίου ναρκωτικών που είχε στήσει ο άντρας μέσα σε ένα παλιό πυροσβεστικό τμήμα που είχε μετατραπεί σε πολυτελή κατοικία.

Εκεί βρέθηκαν 8 εξωτικά αυτοκίνητα, 24 όπλα, πυρομαχικά, εκατομμύρια δολλάρια σε μετρητά και 22 kg μαριχουάνας. Επιπλέον, σε ένα γκαράζ διπλα στην κατοικία της μητέρας του κατηγορούμενου βρέθηκαν ακόμα 37 αυτοκίνητα τα οποία κατασχέθηκαν.

Η πλούσια συλλογή αυτοκινήτων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων οκτώ Toyota Supra τέταρτης γενιάς, τρία Nissan GT-R R34, πέντε BMW M3 E46, τρεις BMW M3 E92, δύο Mitsubishi Evo VII, ένα Mazda RX-7, ένα Nissan 350Z και δύο Honda S2000. Όπως απολάλυψε το Carscoops, ο ιδιοκτήτης και κατηγορούμενος ήταν ενεργός σε αρκετά forum για Toyota, BMW και Nissan τα προηγούμενα χρόνια.

car

Δεδομένων των συνθηκών, τα κατασχεμένα οχήματα αναμένεται να δημοπρατηθούν από τις αρχές, και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από την πώλησή τους.

Ο Taylor κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη κατοχή 24 όπλων και πυρομαχικών, παραβίαση του κώδικα οδικής κυλοφορίας και ξέπλυμα χρημάτων ενώ η αστυνομία έχει απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα για ανώνυμες καταγγελίες εις βάρος του ώστε να διαλευκάνει την υπόθεση.

Πηγή: Gazette NetCarscoopsThe Sauce Spot

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube