Karting: Η Formula K Hellas σας προσκαλεί στην πίστα

Karting: Η Formula K Hellas σας προσκαλεί στην πίστα

Παρουσιάστηκε επίσημα η αγωνιστική ομάδα Formula K Hellas, σε στενή συνεργασία της Speedpark με το ιταλικό εργοστάσιο.

Η Formula K ήρθε στην Ελλάδα. Η κορυφαία κατασκευάστρια αγωνιστικών και όχι μόνο καρτ, αντιπροσωπεύεται επίσημα και αποκλειστικά από τη Speedpark. Το εργοστάσιο υποστηρίζει πλήρως την ελληνική ομάδα στην προσπάθεια ανάδειξης νέων ταλέντων και στην αγωνιστική εμπλοκή, στην εγχώρια σκηνή και σε διεθνές επίπεδο.

Η συνεργασία μετρά ήδη ενάμιση χρόνο επιτυχιών, αλλά πλέον εδραιώθηκε με κάθε επισημότητα, με μια εκδήλωση που έλαβε χώρα την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στην πίστα καρτ Speedpark στον Ασπρόπυργο. Εκεί πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της αγωνιστικής ομάδας Formula K Hellas, παρουσία του CEO του IPK Group Daniel Sliva.

 

Formula K Hellas
Ο Daniel Sliva, CEO του IPK Group, είναι ενθουσιασμένος με την πορεία της Formula K Hellas, εμπορικά και αγωνιστικά. Μια προσπάθεια με τη σφραγίδα του Γιώργου Λαζαράκου [αριστερά].


Επικεφαλής της Speedpark είναι ο Γιώργος Λαζαράκος ενώ αγωνιστικός διευθυντής και υπεύθυνος για την προπόνηση των οδηγών είναι ο κορυφαίος Έλληνας καρτίστας Γιάννης Αντωνιάδης, με επικεφαλής μηχανικό τον Μπάμπη Ζώγκο. Στην ομάδα συμμετέχουν ο Διονύσης Λιβέρης, ένας οδηγός με νίκες και βάθρα σε πανευρωπαϊκούς αγώνες καρτ τα τελευταία δύο χρόνια, ο Ανδρέας Λασκαράτος ο οποίος φέτος αγωνίζεται στο European Le Mans με πρωτότυπο LMP2 και ο μικρός Γιώργος Καφαντάρης, μόνιμος πρωταθλητής της κατηγορίας ΜΙΝΙ τα τελευταία χρόνια στην εγχώρια σκηνή.
 

Formula K Hellas
Ο Γιάννης Αντωνιάδης και ο Μπάμπης Ζώγκος έχουν οδηγήσει την Formula K Hellas σε νίκες και τίτλους. Εδώ με τον CEO του IPK Group [αριστερά] Daniel Sliva.



Μία νέα αρχή πραγματοποιείται στον χώρο του ελληνικού καρτ, με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Το πρότζεκτ έχει ως βασικό στόχο να μυήσει νέους οδηγούς κάθε ηλικίας στον χώρο του καρτ, στο διαφορετικό βαθμό εμπλοκής που ο καθένας επιθυμεί, από το χόμπι ως τον πρωταθλητισμό. H πίστα Speedpark και η Formula K Hellas  ευχαριστούν θερμα όλους τους συντελεστές  αυτής της μοναδικής προσπάθειας.

Formula K Hellas

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube