Κάνε δώρο στον εαυτό σου μια Aventador! Σε γραφείο!

Κάνε δώρο στον εαυτό σου μια Aventador! Σε γραφείο!

Έναντι αδρής χρέωσης, μπορείς να αγοράσεις ένα ωραίο γραφείο, ίδιο με το εμπρός μέρος της Lamborghini Aventador. Ένα όμορφα σμιλεμένο έπιπλο για προσωπικό γραφείο στο σπίτι.

Αν ψάχνετε για νέο γραφείο, δεν χρειάζεται να καταφύγετε απαραίτητα στις γνωστές βιομηχανίες επίπλωσης γραφείων. Ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη πολωνική εταιρεία που λανσάρισε αυτό το πρωτότυπο κομμάτι, κατ’ εικόνα της Lamborghini Aventador.

Η «μύτη» του ιταλικού σούπερκαρ μπορεί να φινιριστεί σε πολλές αποχρώσεις, αφού οι Πολωνοί προσφέρουν 200 διαφορετικά χρώματα. Όσον αφορά τις διαστάσεις, η «Lambo» έχει πλάτος 1,9 m, βάθος 1,6 και ύψος 0,8 m. Κατασκευασμένο από φάιμπεργκλας και προφανώς ιδιαίτερα ελαφρύ, το γραφείο της DESIGN EPICENTRUM Manufacture διαθέτει καλή γκάμα εξατομίκευσης, με ζάντες διαφόρων χρωμάτων και κρυφό φωτισμό LED.

lambo desk

Η πολωνική εταιρεία εκτός από το γραφείο, προτείνει και καναπέ. Και τα δύο προϊόντα είναι περιορισμένης παραγωγής, οπότε αν το παραγγείλεις, μόνο άλλοι 43 θα μπορούν να έχουν το ίδιο γραφείο -ή τον ίδιο καναπέ Κι αν ενδιαφέρεστε να μάθετε την τιμή, αυτή είναι €30.000 και δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο, παρά μόνον κατόπιν παραγγελίας.

lambo sofa
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube