Η Xiaomi αποκαλύπτει το νέο ηλεκτρικό σκούτερ 4 Ultra

Η Xiaomi αποκαλύπτει το νέο ηλεκτρικό σκούτερ 4 Ultra

Με 940 Watt μέγιστη ισχύ, αυτονομία 70 km και σύστημα διπλής ανάρτησης.

Η Xiaomi λανσάρει το νεότερο ηλεκτρονικό σκούτερ υψηλής ισχύος, το 4 Ultra που τοποθετείται στην κορυφή των ηλεκτρικών της σκούτερ.

Το 4 Ultra ακολουθεί μια πιο premium προσέγγιση. Διαθέτει ισχυρότερο κινητήρα, μεγαλύτερη αυτονομία και, τέλος, σύστημα ανάρτησης εμπρός και πίσω. Χάρη στο τελευταίο μπορεί να ανταποκρίνεται με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, άνεση και ασφάλεια στις ιδιαιτερότητες του αστικού περιβάλλοντος μέσα στο οποίο προορίζεται για να κινείται. Το 4 Ultra «πατά» σε τροχούς 10 ιντσών με ελαστικά DuraGel που είναι πιο φαρδιά από αυτά του 4 Pro. Διαθέτουν επίσης ειδική τεχνολογία «αυτοσφράγισης» σε περίπτωση διάτρησης.

xiaomi

Το Electric Scooter 4 Ultra αναβαθμίζει επίσης τον τομέα των επιδόσεων. Με 940 Watt μέγιστη ισχύ, είναι ένα από τα πιο δυνατά e-scooter που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Αυτό το κάνει μέσω ενός κινητήρα 500W που συνδυάζεται με ένα χειριστήριο που προσφέρει τέσσερα προγράμματα οδήγησης: pedestrian, standard, sport, και sport plus. Η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 25 km/h. 

xiaomi

H Xiaomi τοποθέτησε επίσης μεγαλύτερη μπαταρία για να προσφέρει περισσότερη αυτονομία που φτάνει πλέον τα 70 km με μια μόνο φόρτιση. 
Η τελευταία διαρκεί 6,5 ώρες από τον στάνταρ φορτιστή των 2 amp με τον οποίο εφοδιάζεται το 4 Ultra. 

xiaomi

Όλα τα παραπάνω, ανεβάζουν το βάρος του 4 Ultra στα 25 κιλά, βάρος που «συναγωνίζεται» αυτό πολλών ηλεκτρικών ποδηλάτων. Ωστόσο, ητιμή του είναι μικρότερη και όπως λέει η εταιρεία δεν θα ξεπερνά τα €1.000. Το Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra αναμένεται να κυκλοφορήσει στα καταστήματα τον Απρίλιο του 2023.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube