Η Renault προσέλαβε τον επικεφαλής σχεδιασμού της SEAT

Η Renault προσέλαβε τον επικεφαλής σχεδιασμού της SEAT

Αναλαμβάνοντας την καθοδήγηση της Renault, o Luca de Meo φέρνει μαζί του τον Alejandro Mesonero-Romanos, επικεφαλής σχεδιασμού της SEAT, για να «δώσει ένα χεράκι» στον Laurens Van Den Acker.

Alejandro Mesonero-Romanos

Ο ένας «αποστάτης» φέρνει μαζί του κι άλλον έναν στη Renault; Ο Luca de Meo, που αναλαμβάνει το ύπατο αξίωμα στην Billancourt αφού πρώτα διέπρεψε στη SEAT, δεν θα έρθει μόνος του. Σύμφωνα με την Automotive News Europe, πήρε μαζί του τον Alejandro Mesonero-Romanos, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον επικεφαλής σχεδιασμού της SEAT. Η αποχώρησή του έχει ήδη επιβεβαιωθεί από την πλευρά της ισπανικής εταιρείας, η οποία τον αντικαθιστά προσωρινά με τον επικεφαλής έρευνας και εξέλιξης του Ίβηρα κατασκευαστή.

Και αμέσως το ερώτημα που τίθεται είναι, θα αντικαταστήσει ο Mesonero-Romanos τον Van Den Acker στην κεφαλή σχεδιασμού της Renault; Προς το παρόν, οι πληροφορίες μιλούν για «χείρα βοηθείας» στον Ολλανδό, αλλά μάλλον δεν πρέπει να ξεγελιόμαστε: Εάν ο Ισπανός έρχεται στη Renault, δεν το έκανε για να μοιράζεται μεσο-μακροπρόθεσμα τον θώκο.

Στην πραγματικότητα μάλιστα πρόκειται για επιστροφή, καθώς ο Mesonero-Romanos θήτευσε στη Renault μεταξύ του 2001 και του 2009. Στη SEAT ήταν ο κύριος υπεύθυνος για τα Ateca, Arona, Tarraco, το νέο Leon, το πρωτότυπο El-Born και το Cupra Formentor. Ενώ περιμένουμε την επιβεβαίωση της υπογραφής του Μαδριλένου σχεδιαστή στη Renault, τη μεταγραφή την κρίνουμε ως σημαντική επιτυχία, μιας και ο Mesonero-Romanos είχε σημαντικότατη συμβολή στην ανανέωση/αναμόρφωση της SEAT.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube