Η Renault αποκαλύπτει την R.S.19 [video]

Η Renault αποκαλύπτει την R.S.19 [video]

Ενθουσιασμένοι δηλώνουν Nico Hulkenberg και Daniel Ricciardo.

Ήταν η σειρά της Renault F1 Team να παρουσιάσει τα νέα της χρώματα και το νέο της μονοθέσιο που θα οδηγούν οι Nico Hulkenberg και Daniel Ricciardo. Το καινούριο μονοθέσιο Renault R.S.19 εφοδιάζεται με νέα αεροδυναμικά βοηθήματα, ενώ εξοπλίζεται με τον κινητήρα Renault E-Tech 19.

Στη διάρκεια της παρουσίασης ο Jerοme Stoll, Πρόεδρος της Renault Sport Racing, υπογράμμισε ότι η μάρκα έχει ένα ιδιαίτερο πάθος για το σπορ, πάθος που φαίνεται μέσα από τα 40 χρόνια εμπλοκής της στην F1. 

Για τη Renault, η F1 αποτελεί ένα εργαστήριο στο οποίο εξελίσσονται τεχνολογίες για τα μελλοντικά καθημερινά μας αυτοκίνητα, όπως, για παράδειγμα, συμβαίνει με το νέο μας κινητήρα Renault E-Tech 19. 

O Cyril Abiteboul, Γενικός Διευθυντής της Renault F1 Team, υπογράμμισε το στόχο της ομάδας να διατηρήσει και να ενισχύσει τη δυναμική της για το 2019. Η υπεροχή στον τομέα του κινητήρα είναι η πρώτη μας προτεραιότητα,είπε, ενώ τώρα που υπάρχει η υποδομή στο Enstone, επιχειρούμε να αναβαθμίσουμε το πλαίσιο, χρονιά με τη χρονιά.

Ο Abiteboul τέλος αναφέρθηκε στη δυναμική των Daniel – Nico που προσθέτει αυτοπεποίθηση σε όλη την ομάδα. Πιστεύω ότι έχουμε ένα από τα ισχυρότερα, αν όχι το ισχυρότερο, δίδυμο οδηγών στην πίστα, κατέληξε.

hulk

Από την πλευρά του ο  Nico Hulkenberg είπε: Σαν ομάδα έχουμε εξελιχθεί πολύ από το 2017. Θέλω να βγάλω τον καλύτερο εαυτό μου και να μεγιστοποιήσω τις δυνατότητες της ομάδας και του αυτοκινήτου. Το πιο σημαντικό είναι να αποδίδουμε καλύτερα σε συνεχή βάση. 

ricc

Ο νεοφερμένος Daniel Ricciardo δήλωσε ότι η ενσωμάτωσή του σε μια ιστορική ομάδα όπως η Renault είναι μία πρόκληση. Είμαι εδώ για να κάνω την καλύτερη δυνατή δουλειά στην πίστα και να οδηγήσω όσο πιο γρήγορα μπορώ. Θέλω να γίνω καταλύτης θετικής ενέργειας.
Και κατέληξε: Είμαι πιο ώριμος από πέρυσι, βλέπω καθαρά τους στόχους μου και είμαι έτοιμος όλα αυτά να τα αποδείξω μέσα στην πίστα. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube