Η Peugeot GALLO στο επετειακό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις με Peugeot 208 Rally4

Η Peugeot GALLO στο επετειακό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις με Peugeot 208 Rally4

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Peugeot GALLO συμμετέχει στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, με τους Σάββα Λευκαδίτη και Βαγγέλη Ακράτο να αποτελούν το πλήρωμα του ανανεωμένου Peugeot 208 Rally4.

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, μια από τις εμβληματικές διοργανώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε παγκόσμιο επίπεδο, φέτος συμπληρώνει 70 χρόνια ιστορίας και έχοντας επιστρέψει στο πρόγραμμα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ (WRC) από το 2021, αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του.

Μετά την περσινή απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση, ο Εθνικός μας αγώνας επιστρέφει και η παρουσία των πληρωμάτων από τη χώρα μας στον 10ο γύρο του φετινού WRC είναι και φέτος εντυπωσιακή!

Peugeot GALLO - ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Από αυτό το σημαντικό γεγονός  δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Peugeot GALLO, συμμετέχοντας για τρίτη συνεχόμενη φορά με το ανανεωμένο Peugeot 208 Rally4 και πλήρωμα τους Σάββα Λευκαδίτη και Βαγγέλη Ακράτο.

Στόχος του έμπειρου πληρώματος είναι ο τερματισμός στην καλύτερη δυνατή θέση και η επικράτηση στην κατάταξη των δικίνητων αυτοκινήτων, στο πλαίσιο της κλάσης RC4.

Το Ελληνικό πλήρωμα θα αγωνιστεί έχοντας την υποστήριξη, ως μεγάλης χορηγού, της εταιρείας SKAG Θ.Κ. Σκαγιάς ΑΒΕΕ. Παράλληλα, την συμμετοχή της ομάδας στηρίζουν με την χορηγία τους οι εταιρείες LANDMACON Α.Ε και Lotos Oil ΑΦΟΙ Ν. Αθηναίου, ενώ ως υποστηρικτές συνδράμουν οι STEFANAKIS parts, ADDITION και T-UNISALE.

Έχοντας ως επίκεντρο και φέτος την πόλη της Λαμίας, η εκκίνηση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα δοθεί την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει η «EKO Super Special Stage», στην Πλατεία Νερού. Ο αγώνας θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στη Λαμία, έπειτα από 15 ειδικές διαδρομές, συνολικού μήκους 307,9 αγωνιστικών χιλιομέτρων.

Peugeot GALLO - ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

«Φέτος το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις συμπληρώνει 70 χρόνια ιστορίας και για εμένα είναι η 10η συμμετοχή μου στον εθνικό μας αγώνα. Η συμμετοχή στον συγκεκριμένο αγώνα είναι όνειρο για κάθε Έλληνα οδηγό και προσωπικά δεν αποτελώ εξαίρεση. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που θα είμαστε και αυτή τη χρονιά μέρος αυτής της γιορτής.  Έχουμε προετοιμαστεί αρκετά καλά και πιστεύω θα είμαστε πανέτοιμοι σε αυτό το μεγάλο ραντεβού. Στόχος μας για το ΕΚΟ Ράλλυ  Ακρόπολις, είναι να κινηθούμε όσο ταχύτερα γίνεται, να ευχαριστηθούμε τον ξεχωριστό αυτό αγώνα και να φτάσουμε στη ράμπα του τερματισμού, έχοντας ικανοποιήσει εαυτούς, τους συνεργάτες μας και τους θεατές. Θέλω να ευχαριστήσω την Peugeot GALLO S.A για την εμπιστοσύνη τους, τους χορηγούς μας SKAG Θ.Κ. Σκαγιάς ΑΒΕΕ, Landmacon Α.Ε. Κατασκευές Πρασίνου, Lotos Oil ΑΦΟΙ Ν. Αθηναίου, Stefanakis parts, ADDITION και T-UNISALE καθώς και το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ, με το οποίο έχω ξεχωριστή σχέση λόγω της συμμετοχής μου στον θεσμό "Γίνε Πρωταθλητής"», δήλωσε σχετικά ο Σάββας Λευκαδίτης.

Πηγή: Peugeot

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube

Videos από το DRIVE