Η νίκη στην Ισπανία άνοιξε την όρεξη του Loeb για το WRC του 2019

Η νίκη στην Ισπανία άνοιξε την όρεξη του Loeb για το WRC του 2019

Σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να πάρει μέρος σε επιλεγμένους αγώνες. 

Η εντυπωσιακή νίκη του εννέα φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στο ράλι της Ισπανίας φαίνεται ότι του ξύπνησε μνήμες από τις ημέρες δόξας που έχει ζήσει στις ειδικές διαδρομές και σε συνδυασμό με ότι το αγωνιστικό του πρόγραμμα για το 2019 είναι κενό, δηλώνει ότι σκέφτεται την επιστροφή του στο WRC.
Οχι βέβαια με πλήρη εμπλοκή όπως διευκρινίζει, αφού τα χρόνια που έχουν μεσολαβήσει από την αποχώρησή του είναι πολλά, αλλά για κάποιους αγώνες. 
«Ήταν ένα μοναδικό συναίσθημα αυτό στην Ισπανία», είπε. «Ίσως η νίκη που έχω ευχαριστηθεί πιο πολύ στην καριέρα μου στα ράλι». 

Αναφερόμενος στο αγωνιστικό του μέλλον, είπε πως αν τον ρωτούσαμε πριν από λίγες εβδομάδες, ήταν σίγουρος ότι θα είχε μια πλήρη εμπλοκή στο WorldRX. Όμως η απόφαση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Peugeot Jean-Philippe Imparato να αποχωρήσει από το World RX ήταν μια απόλυτη (δυσάρεστη) έκπληξη γι 'αυτόν. 

Έτσι, κατέληξε, μέχρι τώρα δεν σκεφτόμουν το 2019. Όμως πλέον τα δεδομένα άλλαξαν και τώρα πλέον πρέπει να ζυγίσω τις επιλογές μου για το 2019 και να αποφασίσω τι θέλω να κάνω. 
Το βέβαιο είναι ότι ο Lοeb δεν θέλει να κρεμάσει τα γάντια του. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube