Η νέα σαμπανιέρα της Rolls-Royce κοστίζει περισσότερο από μια BMW [video]

Η νέα σαμπανιέρα της Rolls-Royce κοστίζει περισσότερο από μια BMW [video]

Κοστίζει περίπου €42.000 αλλά η εταιρεία λέει πως είναι έργο τέχνης.

Εάν έχετε £37.000 (περίπου €42.500) μπορείτε να αγοράσετε μια ολοκαίνουργια BMW 520i SE στο Ηνωμένο Βασίλειο ή μια πλούσια εξοπλισμένη BMW 330i στην Αμερική. Ή μπορείτε να πάρετε τη νέα σαμπανιέρα της Rolls-Royce!

Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν πολλοί από τους ιδιοκτήτες της Rolls που θα θελήσουν να… επενδύσουν αυτά τα χρήματα για να συμπληρώσουν τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου τους. Άλλωστε η ίδια η εταιρεία τη λανσάρει σαν ένα «έργο τέχνης», καθώς διαθέτει ένα πλαίσιο από ειδικά επεξεργασμένο αλουμίνιο και ανθρακονήματα, που φέρει επένδυση από μαύρο δέρμα διακοσμημένο με το χαρακτηριστικό ανάγλυφο λογότυπο του Spirit of Ecstasy.

Η θήκη ανοίγει αποκαλύπτοντας μια διάταξη που θυμίζει το εσωτερικό ενός V12 κινητήρα, και στο εσωτερικό της φιλοξενεί τέσσερα χειροποίητα κρυστάλλινα ποτήρια σαμπάνιας ενώ διαθέτει και ένα μικρό τραπεζάκι από Tudor Oak ξύλο.

Επίσης διαθέτει δύο χώρους ψύξης κατασκευασμένους από αλουμίνιο και ανθρακονήματα, ενώ οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν και ειδικά σκεύη για σερβίρουν το χαβιάρι και τα απαραίτητα συνοδευτικά της σαμπάνιας τους. Με άλλα λόγια… φτώχεια καταραμένη.

Η συγκεκριμένη σαμπανιέρα φέρει την υπογραφή του Rolls-Royce Bespoke Design και ο ιδιοκτήτης της μπορεί να την μεταφέρει και να την έχει στο σπίτι του, superyacht του, ή όπου αλλού θέλει, αρκεί να είναι ένα «πολυτελές περιβάλλον», όπως τονίζει η εταιρεία.

[Πηγή: carscoops.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube