Η Bosch προετοιμάζει τα συνεργεία του δικτύου της για την ηλεκτροκίνηση

Η Bosch προετοιμάζει τα συνεργεία του δικτύου της για την ηλεκτροκίνηση

Η Bosch προχωρά στον εκσυγχρονισμό του δικτύου της και με το βλέμμα στο μέλλον, εγκατέστησε φορτιστές για ηλεκτρικά οχήματα σε με την Novatech Engineering.

H Bosch, έχοντας ηγετικό ρόλο στον τομέα της αυτοκίνησης, προετοιμάζεται για τις εξελίξεις, προβλέποντας μεγάλη αύξηση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων τα επόμενα χρόνια. Οι υποδομές φόρτισης, αν και έχουν καθοριστική σημασία για την εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης, είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο, γεγονός που οδήγησε την εταιρεία σε στρατηγικές συνεργασίες.

Πρόσφατα η Bosch Ελλάδας προχώρησε σε συνεργασία με την εταιρεία Novatech Engineering, εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο, εισαγωγέα και εγκαταστάτη για Ελλάδα και Κύπρο των σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκίνητων της Ολλανδικής εταιρείας EVBOX B.V. Για τη διαχείριση των σταθμών φόρτισης, η Novatech Engineering προσφέρει την αντίστοιχη πλατφόρμα της επίσης Ολλανδικής εταιρείας EVERON B.V.

Από την αρχή του χρόνου, στο χώρο στάθμευσης της Robert Bosch A.E. στο Κορωπί λειτουργούν τρεις σταθμοί φόρτισης για τις ανάγκες των υπαλλήλων αλλά και των επισκεπτών. Επίσης αντίστοιχος φορτιστής έχει τοποθετηθεί στον χώρο του συνεργείου του τμήματος ΑΑ, συμβάλλοντας στην εκπαίδευση των συνεργατών της εταιρείας στα ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα.

Ο πρώτος φορτιστής σε συνεργείο του δικτύου Bosch Car Service εγκαταστάθηκε πρόσφατα στα Γιαννιτσά και ήδη εξυπηρετεί τις ανάγκες της περιοχής. Η επιχείρηση έχει καταχωρηθεί και εμφανίζεται ήδη στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας www.plugshare.com κατά την αναζήτηση σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

H Bosch βρίσκεται πάντα κοντά στους συνεργάτες της θέτοντας τις βάσεις για τον εκσυγχρονισμό τους και προσφέροντας τα κατάλληλα εφόδια για το «συνεργείο του μέλλοντος».

[Πηγή: Bosch]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube