Half11: Μια Porsche 911 με πίσω μέρος από Formula 1

Half11: Μια Porsche 911 με πίσω μέρος από Formula 1

Ένα όχημα-Φρανκενστάιν από το Oil Stain Lab.

Η Half11 είναι μια ξεχωριστή δημιουργία του studio Oil Stain Lab, η οποία συνδυάζει το εμπρός μέρος μια κλασσικής Porsche 911 με μια ουρά που παραπέμπει σε μονοθέσιο της Formula 1. 

Η ιδέα ξεκίνησε όταν η ομάδα αγόρασε το σασί μιας 911 του 1972 έναντι $455.50. Έχοντας την πρώτη ύλη, οι σχεδιαστές άφησαν τη φαντασία τους ελεύθερη, προσπαθώντας να οραματιστούν πώς θα έμοιαζε μια αγωνιστική 911 σε αν δεν είχαν κυκλοφορήσει ποτέ η 550 Spyder και η θρυλική 917.

half11

Όπως βλέπουμε από τις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες, το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εκκεντρικό, με το σημαντικά αυξημένο πίσω μετατρόχιο, το ακάλυπτο σωληνωτό πλαίσιο, τον κεντρικά τοποθετημένο κινητήρα και τα υπερ-φαρδιά ελαστικά να αλλάζουν άρδην την εικόνα της 911. Το όχημα θυμίζει σε λογική τα πλάσματα της μυθολογίας όντας μισό αυτοκίνητο και μισή F1 ενώ αν δεν είχαμε διαβάσει τις ανακοινώσεις της εταιρείας θα πιστεύαμε πως αποτελεί απλά ένα rendering κάποιου περίεργου καλλιτέχνη που ήθελε να πειραματιστεί στο photoshop.

Όσο περίεργο και να ακούγεται, στόχος της ομάδας είναι να κατασκευάσει ένα λειτουργικό πρωτότυπο το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 6-9 μήνες. Όπως δήλωσε ο Nikita Bridan εκ μέρους του Oil Stain Lab, η κατασκευή έχει ήδη ξεκινήσει, το αμάξωμα της 911 έχει κοπεί, το roll cage είναι σχεδόν έτοιμο και η εταιρεία έχει προμηθευτεί όλα τα εξαρτήματα που θα χρειαστούν.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube