H Williams χάνει και τη δεύτερη μέρα των δοκιμών στη Βαρκελώνη

H Williams χάνει και τη δεύτερη μέρα των δοκιμών στη Βαρκελώνη

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η ομάδα λέει πως δεν είναι έτοιμο το μονοθέσιό της. 

Μια πρωτόγνωρη κατάσταση αντιμετωπίζει η ομάδα της Williams για πρώτη φορά στην ιστορία της. Αφού ακυρώθηκε το shakedown, στη συνέχεια ανακοίνωσε πως δεν θα είναι παρούσα στην πρώτη μέρα δοκιμών στη Βαρκελώνη καθώς η  FW42 δεν είναι ακόμη έτοιμη. 
τώρα ανακοινώνει πως θα χάσει και την αυριανή δεύτερη ημέρα των δοκιμών και ότι θα εμφανιστεί στην πίστα μεθαύριο Τετάρτη, δίχως και αυτό να είναι 100% βέβαιο. 

Σχετικά, η Claire Williams δήλωσε:«Είναι πιθανό ότι δεν θα είμαστε σε θέση να τρέξουμε μέχρι την Τετάρτη το νωρίτερο. Αυτό είναι προφανώς εξαιρετικά απογοητευτικό, αλλά είναι δυστυχώς η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Θα βγάλουμε την FW42 στην πίστα όσο πιο γρήγορα μπορούμε».

Ο αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε πως ο Robert Kubica και ο George Russell θα οδηγούσαν στη διάρκεια της Δευτέρας, με τον Russell και τον  Nicholas Latifi να είναι προγραμματισμένο να οδηγήσουν την Τρίτη.

Ο Latifi και ο Kubica θα ήταν αυτοί που θα οδηγούσαν την Τετάρτη πριν ο Russell αντικαταστήσει το Latifi για την τελευταία ημέρα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube