H Peugeot παρουσιάζει το 208 Rally 4

H Peugeot παρουσιάζει το 208 Rally 4

Η Peugeot Sport αποκάλυψε τον αντικαταστάτη του 208 R2

Καθώς οι κατηγορίες στους αγώνες ράλι αλλάζουν και η κατηγορία R2 θα μετονομαστεί σύντομα σε Rally 4, η Peugeot Sport παρουσίασε το αντίστοιχο μοντέλο της βασισμένο στο ολοκαίνουργιο 208. 
Το 208 Rally 4 εξελίσσεται έτσι με βάση το αυτοκίνητο παραγωγής και υιοθετεί όλες τις αισθητικές λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν το νέο 208. 

Ο κινητήρας που θα φορά είναι ένας τρικύλινδρος 1,2 λίτρου που με τη βοήθεια τούρμπο αποδίδει 208 ίππους. Το μάρκετινγκ ήταν αυτό που όρισε την αποδιδόμενη ισχύ για να «ταυτίζεται» με το μοντέλο της Peugeot. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οι τιμές του νέου Peugeot 208

Η ηλεκτρονική διαχείριση που φέρει την υπογραφή της Magneti Marelli και το κιβώτιο ταχυτήτων της Sadev αποτελούν επίσης μέρος του συνολικού πακέτου αυτού του μικρού «λιονταριού», το οποίο θα λάβει την επίσημη homologation στο τέλος του πρώτου τριμήνου του 2020.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το Peugeot 208 PureTech 130 EAT8

Ωστόσο δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να δούμε το 208 Rally 4 σε δράση, καθώς αυτό θα εμφανιστεί στο Ράλι της Μαδρίτης αυτό το Σαββατοκύριακο με τη «σημαία» της Peugeot Sport Academy. Επίσης, αυτό το Σαββατοκύριακο θα παρουσιαστεί σε μια εκδήλωση στο πλαίσιο του αγώνα στο Var του γαλλικού πρωταθλήματος ασφάλτου.

Το Peugeot 208 Rally 4 μπορεί να παραγγελθεί από τον επόμενο Ιανουάριο με τιμή τα € 66.000. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube