Για πάντα μαζί Lewis Hamilton και Mercedes

Για πάντα μαζί Lewis Hamilton και Mercedes

O 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Lewis Hamilton, είναι έτοιμος να υπογράψει ένα νέο πολυετές συμβόλαιο με την Mercedes F1, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Toto Wolff.

Lewis Hamilton

Ο Lewis Hamilton για πάντα στη Mercedes. Ο Βρετανός οδηγός θα βρίσκεται στο grid για τουλάχιστον δυο χρόνια ακόμα στοχεύοντας στον 8ο τίτλο της καριέρας του, που θα τον οδηγήσει και στο Έβερεστ των πρωταθλητών! Κατόπιν, θα αναλάβει επίσημο «πόστο» στην αγωνιστική ομάδα της Mercedes. 

Η σεζόν που μας πέρασε στη Formula 1 έκλεισε με ένα μεγάλο ερωτηματικό: Εάν ο Lewis Hamilton θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα. H Mercedes, ταλαιπωρήθηκε από αρκετά προβλήματα στο υβριδικό της σύνολο κατά τη διάρκεια της σεζόν με τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή να μην κατακτά ούτε μια νίκη το 2022, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Mercedes F1

Τα προβλήματα αξιοπιστίας της Mercedes F1, η ηλικία του Lewis Hamilton (συμπληρωμένα πλέον τα 38 έτη) και φυσικά το γεγονός ότι ο George Russell απέδειξε εμπράκτως ότι το μέλλον του είναι συνυφασμένο με τα «ασημένια βέλη», οδήγησαν πολλούς στο συμπέρασμα ότι ο Lewis Hamilton θα σταματήσει την τεράστια καριέρα του στη Formula 1. 

Ωστόσο, ο Hamilton είναι αποφασισμένος όχι μόνο να συνεχίσει αλλά και να στεφθεί για 8η φορά πρωταθλητής προτού αποσυρθεί! Άποψη που ενστερνίζεται απόλυτα και ο team principal της Mercedes F1, Toto Wolff.

«Τα τελευταία 10 χρόνια η σχέση μας με τον Lewis, έχει ξεπεράσει τα στενά επαγγελματικά όρια. Θα συζητήσουμε για τους κοινούς μας στόχους και το μέλλον της ομάδας και είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσουμε σε όλα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της Mercedes F1.

Lewis Hamilton

Πηγές μέσα από το στρατόπεδο της γερμανικής ομάδας κάνουν λόγο ότι το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Lewis Hamilton είναι καθαρά τυπικό, με τον Βρετανό μάλιστα να υπογράφει μια πολυετή συμφωνία, που σημαίνει ότι θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από άλλο πόστο στην ομάδα και μετά το πέρας της αγωνιστικής του καριέρας. 

Σε περίπτωση μάλιστα που ο Lewis Hamilton κατακτήσει το φετινό τίτλο, τότε όπως όλα δείχνουν θα κρεμάσει... τα γάντια του. Ειδάλλως θα προσπαθήσει για το πολυπόθητο 8ο πρωτάθλημα έως την ηλικία των 40-41. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα μέσα στο στρατόπεδο της Mercedes F1.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube