Για μετά τις καλοκαιρινές διακοπές πάει το συμβόλαιο Ricciardo

Για μετά τις καλοκαιρινές διακοπές πάει το συμβόλαιο Ricciardo

Για διετές συμβόλαιο που θα ανακοινωθεί στο Spa κάνει λόγο ο οδηγός.

Η αρχική προσδοκία ήταν τα πράγματα για τη συνεργασία Ricciardo-Red Bull να είχαν ξεκαθαρίσει πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα της F1.
Ωστόσο φαίνεται ότι τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι παρά το γεγονός ότι κάποιες πληροφορίες ήθελαν τα δύο μέρη να υπογράφουν στα τέλη Ιουνίου.
Έτσι ο Ricciardo θα πάει διακοπές χωρίς να έχει κάτι σίγουρο στην τσέπη και θα πρέπει να περιμένει ως το τέλος Αυγούστου ελπίζοντας ότι οι ανακοινώσεις θα έρθουν είτε πριν, είτε αμέσως μετά το Grand Prix του Βελγίου.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων δήλωσε πως είναι βέβαιος ότι σίγουρα στο Spa θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση και πως απομένουν ελάχιστες λεπτομέρειες προς ρύθμιση.

Να θυμίσουμε ότι ο Αυστραλός ήταν εκείνος που σκεπτόταν την αποχώρησή του από την ομάδα, με τα σενάρια να τον θέλουν να εντάσσεται ή στην Mercedes ή στην Ferrari. Και αυτό διότι εμφανίζονταν δυσαρεστημένος είδικά σε σχέση με την αμοιβή του συγκρινόμενη με αυτήν του Verstappen.
Ωστόσο, όταν οι δύο παραπάνω ομάδες έκλεισαν τις πόρτες ο Ricciardo έμεινε να έχει ως μόνη επιλογή την παραμονή του στην Red Bull.

Οι φήμες θέλουν την ομάδα να είναι έτοιμη να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον οδηγό, κάτι που αν υλοποιηθεί θα σημαίνει ότι ο Ricciardo θα αγωνίζεται με τα χρώματα των «ταύρων» για επτά συνεχείς σεζόν.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube