Για δύο ακόμη χρόνια στη Mercedes ο Lewis Hamilton

Για δύο ακόμη χρόνια στη Mercedes ο Lewis Hamilton

Ενόψει της νέας εποχής στη Formula1 η συνεργασία Mercedes - Hamilton είναι ακόμη πιο σημαντική. 

Πέρυσι, ο Lewis Hamilton υπέγραψε ένα μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα του, κυριολεκτικά στο παρά πέντε κάτι που πυροδότησε τις φήμες πως ο Βρετανός επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής ήθελε να φύγει από τη Mercedes. 

Ωστόσο, τώρα, ένα διετές συμβόλαιο που υπέγραψε με την ομάδα του, έρχεται να επιβεβαιώσει πως οι δεσμοί του με τη Mercedes είναι πιο ισχυροί από ποτέ. 

Έτσι, ο 36χρονος σήμερα Hamilton θα συνεχίσει να βρίσκεται στις πίστες μέχρι το το τέλος του 2023. Η ανακοίνωση της συνεργασίας είναι σημαντική με τη Mercedes να θέλει να επενδύσει στην εμπειρία του Βρετανού, καθώς η Formula 1 μπαίνει σε μια νέα εποχή με τις καθοριστικές αλλαγές στους κανονισμούς της. 

Άλλωστε ο Βρετανός (που απέκτησε και τον τίτλο του Sir), είναι στενά συνδεδεμένος σε όλη του την καριέρα με τη Mercedes, στην οποία βρίσκεται από το 2013, ενώ και νωρίτερα, η γερμανική εταιρεία υποστήριζε την καριέρα του μέσω της McLaren. 

Ο ίδιος δήλωσε αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου πως «είναι δύσκολο να πιστέψω ότι έχουν περάσει σχεδόν εννέα χρόνια δουλεύοντας με αυτήν την απίστευτη ομάδα και είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας για δύο ακόμη χρόνια».

«Τα καταφέραμε τόσο πολύ καλά έως τώρα, αλλά έχουμε ακόμα πολλά να πετύχουμε, τόσο εντός όσο και εκτός πίστας. Είμαι απίστευτα περήφανος και ευγνώμων για το πώς η Mercedes με στήριξε επίσης στην πρωτοβουλία Accelerate 25, η οποία έχει ως στόχο να προωθήσει την ποικιλομορφία πληθυσμού στο μηχανοκίνητο αθλητισμό», κατέληξε ο Βρετανός.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube