Formula 1: H Haas παρουσίασε τα νέα χρώματα του μονοθεσίου της

Formula 1: H Haas παρουσίασε τα νέα χρώματα του μονοθεσίου της

Καθοριστική η συνεργασία με την εταιρεία ενεργειακών ποτών Rich Energy.

Η ομάδα της Haas Formula 1 αποκάλυψε το livery του μονοθεσίου της για το 2019, στο οποίο δεσπόζουν το μαύρο και χρυσό χρώμα του νέου της χορηγού, που είναι η εταιρεία ενεργειακών ποτών Rich Energy.

Έτσι η ομάδα μετονομάστηκε και επίσημα σε Rich Energy Haas F1 με βάση και τη συμφωνία χορηγίας που υπεγράφη στα τέλη της περασμένης χρονιάς.

Η παρουσίαση έγινε στο Λονδίνο, στο Royal Automobile Club, χρησιμοποιώντας ένα μονοθέσιο του 2018. Η VF-19 δεν αναμένεται να παρουσιαστεί σε πλήρη μορφή νωρίτερα από τις προγραμματισμένες δοκιμές εξέλιξης στη Βαρκελώνη που ξεκινούν τη  Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου.

ha

Τα λογότυπα του χορηγού ξεχωρίζουν από τα χρυσά γράμματα, την ώρα που αυτό της Haas με λευκά γράμματα κοσμεί τα  sidepods και την πίσω πτέρυγα.

«Αυτή είναι μια νέα εποχή για την ομάδα κατά την οποία θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί από τον πρώτο αγώνα», δήλωσε κατά την παρουσίαση ο  Haas και συμπλήρωσε πως « το νέο αυτοκίνητο φαίνεται ξεχωριστό, όχι μόνο χάρη στα νέα του χρώματα,  αλλά και από τους νέους κανονισμούς. Ελπίζουμε οι αλλαγές σχεδιασμού που θα ισχύουν για το 2019 να βελτιώσουν τις αγωνιστικές μας επιδόσεις».

haa

Να θυμίσουμε πως η Haas βρέθηκε πέρυσι στην πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών που  το καλύτερο αποτέλεσμα της μικρής καριέρας της F1.
Ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις χάθηκαν ευκαιρίες για διάκριση λόγω σφαλμάτων τόσο της ομάδας όσο και των οδηγών.
«Είναι σημαντικό να προχωρούμε συνεχώς ως ομάδα και αυτή η σεζόν»,  δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας, Gunther Steiner και συμπλήρωσε:
«Ενώ το 2018 ήταν η καλύτερη χρονιά μας μέχρι σήμερα, η εμπειρία έδειξε ότι υπάρχουν ακόμη πολλοί τομείς οι οποίοι επιδέχονται βελτίωσης».

haas

Η Rich Energy από την πλευρά της ήθελε εδώ και καιρό να μπει στην F1. Αρχικά το όνομά της συνδέθηκε με μια  πιθανή χορηγία της Force India, κάτι που στο τέλος δεν ευδοκίμησε. Μάλιστα είχε κάνει και κρούση να αγοράσει την ομάδα, πρόταση που «σκόνταψε» στην διοίκησή της.  

«Είμαι φυσικά ενθουσιασμένος που βλέπω τελικά τα χρώματα Rich Energy και το λογότυπό μας στη Formula 1 με την ομάδα Haas F1», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας William Storey. «Η συνεργασία με την Haas έχει ήδη αυξήσει σημαντικά το προφίλ της Rich Energy και πλεόν, μετά και την σημερινή επίσημη παρουσίαση είμαστε βέβαιοι πως θα πάμε σε ένα άλλο επίπεδο», κατέληξε.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube