Formula 1: Για ένα ακόμη χρόνο ο Hamilton στη Mercedes 

Formula 1: Για ένα ακόμη χρόνο ο Hamilton στη Mercedes 

Ανακοινώθηκε και επίσημα η υπογραφή του συμβολαίου. 

O Lewis Hamilton υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο με τη Mercedes, η οποία θα έχει τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή στο grid και για τη σεζόν του 2021.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Hamilton έφτασε στην κατάκτηση του έβδομου τίτλου του πέρυσι, καθώς και ότι είχε επιλέξει να αναβάλει κάθε συνομιλία για νέο συμβόλαιο μέχρι τα τέλη του 2020. Μετά την περίοδο ξεκούρασης, ο Βρετανός πολυπρωταθλητής πήρε τις αποφάσεις του και σήμερα ανακοινώθηκε ότι αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Mercedes για έναν ακόμα χρόνο.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι για 9η συνεχόμενη χρονιά μαζί με τη Mercedes», δήλωσε ο Hamilton. «Η ομάδα μας έχει επιτύχει απίστευτα πράγματα και είμαστε έτοιμοι να συνεχίζουμε την επιτυχημένη μας πορεία», συμπλήρωσε, ενώ υπογράμμισε πως είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την προσπάθειά του να κάνει το motorsport πιο δεκτικό στη διαφορετικότητα για τις μεταγενέστερες γενιές. 

Από την πλευρά του ο Toto Wolff δήλωσε: «Αποφασίσαμε από κοινού να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τον Lewis για μια άλλη σεζόν και παράλληλα να ξεκινήσουμε ένα μακροπρόθεσμο έργο για να κάνουμε το επόμενο βήμα στην κοινή μας δέσμευση για μεγαλύτερη "ποικιλομορφία" στο σπορ. Ο Lewis είναι πολύτιμος πρεσβευτής της μάρκας μας και των συνεργατών μας».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube