Formula 1: Αυτή είναι η McLaren MCL34 [video]

Formula 1: Αυτή είναι η McLaren MCL34 [video]

Η ομάδα παρουσίασε το μονοθέσιό της για το 2019 αλλά και το οδηγικό της δίδυμο. 

Στο Woking της Αγγλίας, όπου το McLaren Technology Centre, η McLaren παρουσίασε το μονοθέσιό της για το 2019, την MCL34 μαζί με τους Carlos Sainz και Lando Norris, οι οποίοι αντικαθιστούν τους Fernando Alonso και Stoffel Vandoorne.

Το μονοθέσιο έχει τα ίδια χρώματα με πέρυσι αλλά με διαφορετικό layout με το μπλε να είναι περισσότερο από πέρυσι.Σε περίοπτη θέση φιλοξενούνται τα λογότυπα των χορηγών που είναι η Estrella Galicia, η Huski Chocolate, η Petrobras και η Dell. Στις φωτογραφίες είναι εμφανείς οι αλλαγές που έχουν να κάνουν με τους νέους κανονισμούς, όπως η πιο απλή στη σχεδίασή της εμπρός αεροτομή. 

Στην παρουσίαση ήταν παρόντες από πλευρά διοίκησης της ομάδας οι Zak Brown και Gil de Ferran με τον πρώτο να τονίζει τη σκληρή δουλειά που έγινε από όλη την ομάδα για την προετοιμασία του μονοθεσίου, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια στους δύο οδηγούς.
Παράλληλα ανακοίνωσε πως στο μέσο περίπου της σεζόν η ομάδα θα έχει νέο τεχνικό διευθυντή, τον James Key αλλά και νέο διευθύνοντα σύμβουλο, τον Andreas Seidl.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube