Force India: Τέλος οι μάχες ανάμεσα στους οδηγούς της ομάδας

Force India: Τέλος οι μάχες ανάμεσα στους οδηγούς της ομάδας

Ο Otmar Szafnauer βάζει «πάγο» στους οδηγούς αλλά ρίχνει το φταίξιμο για το συμβάν στη Σιγκαπούρη στον Perez.

O αγωνιστικός διευθυντής της Force India ήταν σαφής: Στο εξής οι οδηγοί θα πρέπει να ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες της ομάδας.
Φανερά εκνευρισμένος ο Otmar Szafnauer μετά το συμβάν ανάμεσα σε Perez και Ocon στη Σιγκαπούρη προσπαθεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, δηλώνοντας όμως ότι το φταίξιμο ήταν του Perez.

«Ο Checo (Perez) έπρεπε να έχει αφήσει χώρο στον Ocon, διότι είχε πολύ χώρο στη διάθεσή του», είπε, προσθέτοντας ότι πριν τον αγώνα του Βελγίου είπαμε στους οδηγούς πως η ομάδα ξεκινά από μηδενική βάση τη συγκομιδή βαθμών και πρέπει να προσέχουν να μην έχουν άσκοπη επαφή με άλλους οδηγούς. Φαίνεται – είπε με νόημα – πως δεν κατάλαβαν ότι αυτό ισχύει και για τις μεταξύ τους μάχες.

Ερωτηθείς για το αν το Perez παραδέχτηκε το λάθος του είπε πως «αρκεί να δει το βίντεο, είναι αρκετά σαφές», ενώ για την απόφαση της FIA να μην τιμωρήσει κάποιον οδηγό μιλώντας για αγωνιστικό συμβάν, τόνισε πως αν ήταν οδηγοί από διαφορετικές ομάδες σίγουρα θα υπήρχε διαφορετική αντιμετώπιση.
Και κατέληξε: Η συμπεριφορά του Perez μας κόστισε 10-12 βαθμούς. Είναι κρίμα να μπορούμε για κάτι καλό και οι οδηγοί μας να συμπεριφέρονται σαν μικρά παιδιά. Δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί ξανά κάτι τέτοιο, κατέληξε εμφανώς εκνευρισμένος.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube