Ετοιμοπαράδοτο και με 8 χρόνια εγγύηση το Ford Fiesta

Ετοιμοπαράδοτο και με 8 χρόνια εγγύηση το Ford Fiesta

To Ford Fiesta είναι άμεσα διαθέσιμο στην έκδοση με τον βραβευμένο κινητήρα 1.0L 125 PS mHEV, με οκτώ χρόνια εγγύηση και προνομιακούς όρους χρηματοδότησης μέσω της Ford Finance.

Ford Fiesta

Με την κατηγορία των σουπερμίνι να συρρικνώνεται και αρκετά από τα μοντέλα της να μας αποχαιρετούν σιγά σιγά, η καλύτερη στιγμή για να αποκτήσετε γρήγορα, εύκολα και με τους πλέον προνομιακούς όρους της αγοράς ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα της κατηγορίας Β, το Ford Fiesta, είναι τώρα.

Θέλοντας να διευκολύνει ακόμα περισσότερο την απόκτησή του, η Ford συνοδεύει το την αγορά του δημοφιλές Fiesta αυτή την περίοδο με τα προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης της Ford Finance για όλους τους πελάτες λιανικής. Τα προγράμματα αυτά προσφέρουν ευελιξία και προβλέπουν χρηματοδότηση με προκαταβολή 20% που ξεκινά από τα €4.500 και χαμηλό ονομαστικό επιτόκιο 2,99%.

Ford Fiesta

Εκτός από τους προνομιακούς όρους χρηματοδότησης, όσοι προχωρήσουν στην αγορά του Ford Fiesta θα τύχουν και άλλων προνομίων, όπως η 8ετή εργοστασιακή εγγύηση, η οποία έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το αίσθημα ξεγνοιασιάς. Μάλιστα, η συγκεκριμένη εγγύηση είναι πλήρως μεταβιβάσιμη στον επόμενο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, όπως και για κάθε άλλο μοντέλο της γκάμας Ford, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, γεγονός που αυξάνει ακόμα περισσότερο την ήδη υψηλή αξία μεταπώλησης του Fiesta.

Τα ετοιμοπαράδοτα Fiesta έρχονται με τον καταξιωμένο κινητήρα 1.0 EcoBoost Hybrid των 125 ίππων, εξασφαλίζοντας κατανάλωση καυσίμου από 4,9 lt/100 km και εκπομπές CO2 114 g/km σύμφωνα με το πρότυπο WLTP. Ο συγκεκριμένος κινητήρας με το ήπια υβριδικό σύστημα 48V συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και με το 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη Powershift της Ford.

Πέρα από τη μοναδική οδική συμπεριφορά, τους χώρους και τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης, το Ford Fiesta έρχεται με ένα προηγμένο πακέτο τεχνολογίας και συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων το έξυπνο αυτορυθμιζόμενο Adaptive Cruise Control με λειτουργία Stop & Go και αναγνώριση οδικών σημάτων Speed Sign Recognition, που διατηρεί απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα.

Ford Fiesta

Μάλιστα, σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας, στα μοντέλα που διαθέτουν το αυτόματο κιβώτιο Powershift, το σύστημα Stop & Go μπορεί αυτόματα να φρενάρει τελείως το Fiesta και να το εκκινήσει ξανά. Λοιπές τεχνολογίες, σχεδιασμένες για να αποτρέπουν ή να μειώνουν τις επιπτώσεις από συγκρούσεις με άλλα οχήματα, περιλαμβάνουν το Collision Mitigation, Lane-Keeping Aid και Pre-Collision Assist με Active Braking.

Παράδειγμα χρηματοδότησης Ford Finance 
Μοντέλο
: Ford Fiesta 1.0L 125 PS mHEV ST-Line
Αξία αυτοκινήτου: €22.502
Προκαταβολή: €4.500
Ποσό χρηματοδότησης: €18.002
Διάρκεια χρηματοδότησης (μήνες): 60
Μηνιαία δόση: €328
Έξοδα εγκρίσεως δανείου: €280
Σ.Ε.Π.Π.Ε. (Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Ποσοστό Επιβάρυνσης: 4,3%).

Πηγή: Ford
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube